Det skal du vide inden du begynder en tilbygning

At bygge en tilbygning kan være en stor beslutning. Men hvis du er glad for din bolig og området hvori du bor, men ikke har plads nok, kan en tilbygning være den bedste løsning i fremfor at skulle til at flytte.

Værd at overveje
Som boligejer, der ønsker at lave en udvidelse, er der et par overvejelser, du skal overveje, før du ansætter den første og bedste entreprenør. Først skal du eftertænke dine behov – Er det nyt badeværelse, børneværelse eller udestue? Kan rummet bruges, selvom børnene er væk hjemmefra? Ydermere er rummets funktion og størrelse – hvad skal rummet bruges til, bliver det opvarmet, skal en vej eller gård bruges til byggeri og hvad med størrelsen på det nye som skal bygges.

Desto mere overvejelser du gør, før du kontakter en leverandør, jo mere præcist vil du modtage et tilbud.

Og bare om tilbud, kan det være en god idé at balancere din økonomi, inden du forelsker dig i den største udestue eller garage med dobbelte automatiske døre. Hvis man vil bygge, skal man være realistisk omkring prisen og hvad der er muligt.

At finde den rigtige partner til dit byggeprojekt
At bygge en tilbygning er et enormt projekt, så det er vigtigt, at du har tillid og klare aftaler med dem, der udfører opgaven. Så sørg for at have alle aftaler på skrift og undgå altid mundtlige aftaler, uanset hvor troværdig du måtte synes, den anden person er. Man hører nemlig indimellem om uenigheder og misforståelser når aftalerne der er, indgået er sket mundtligt. Her er du altså dårligt stillet efterfølgende da det er ord mod ord. Det er derfor at det er nødvendigt at haver alle aftaler på skrift.

Start med at lave noget online research og se efter forskellige vurderinger og kundeanmeldelser.

Tøv ikke med at tale med kunder, der har erfaring med leverandører for at få en idé om virksomheden. Man kan altid kontakte en kompetent leverandør, som kan hjælpe dig med dit problem. En erfaren entreprenør kan give dig overblik og sikre, at dit byggeprojekt bliver udført, som du ønsker det. Man kan som oftest få et helt uforpligtende tilbud.