Den mest personlige gave nogensinde!

Vi kender det alle sammen. Hver gang, der skal købes gaver til dem vi holder af, så er det en kamp. Og hvorfor er det egentlig det? Vi tror, at det er fordi, at vi gerne vil give noget personligt – men hvad er der efterhånden tilbage af personlige ting, som alle andre ikke også har købt?

Tit og ofte falder man tilbage på, at så må man lave noget, men det er de færreste der er kreative nok (og dygtige nok) til at give en gave, som de selv har lavet. Vores kundskaber i f.eks. håndarbejde er i hvert fald ikke rækkende. Det kan være dine er, men hvis ikke, så har Unmute Greetings lavet et produkt, der med garanti er personligt og unikt, for der vil kun findes én version af din gave.

En unik gave, der med garanti vil skabe glæde hos modtageren

Det kan være svært at vide, hvordan modtageren vil tage i mod sin gave, og det er tit og ofte også dét, der holder os fra at give noget personligt – for hvordan vil de nu reagere, når de får noget de ikke kan bytte? Det viser sig dog, at glæden er størst, hos modtageren, når det er noget de kan mærke, at giveren har brugt tid på. Så i stedet for, at du har været ude i det lokale shoppingcenter, så har du rent faktisk sat dig ned og lavet noget unikt. Det giver point og glæde hos modtageren!

Og hvad er det så en Unmute er?

En Unmute er en personlig gave, der vil give modtageren en helt unik følelse i kroppen.

Unmute er en talende billederamme, hvor du har muligheden for både at indsætte dit ønskede billede, men også at indtale en lydbesked på op til 4 minutter.

Unmuten er designet af danske ingeniører, og rammen er udviklet af 98% genbrugsplastik fra verdenshavene.

Med Unmute er det let at overrække en personlig gave med eget billede og lyd, der passer til alle anledninger og begivenheder. Gør noget helt nyt, originalt og personligt, og overrask en du holder af med en indrammet og personlig gave. Det er nemlig kun din fantasi, der sætter grænser for hvor kreativ du kan være!

En helt ny version af Unmute (2.0)

Unmute startede som en ramme af genbrugs-pap, men er nu blevet opgraderet til en ramme af 98% genbrugsplastik fra verdenshavene. Det er vi selvfølgelig meget stolte af, og vores Trustpilot taler sit helt eget sprog. Folk er vilde med det!

Så skal du ikke også prøve, hvordan det føles at give en helt personlig gave?