Design personlige gaver til den næste højtid

Du kender det sikkert alt for godt. Du er blevet inviteret til en fødselsdag, en barnedåb, et bryllup eller måske en anden højtid. Du aner aner ikke, hvad du skal give i gave. Du ender sikkert op med at købe noget så upersonligt som et gavekort, eller en eller anden gave som i sidste ende bliver byttet, da det ikke var noget, de havde ønsket sig. 

Normalt så overvejer man netop disse upersonlige og kedelige gaver, da det jo er nemmere, end at lave en hjemmelavet gave. Måske er det også fordi, at du er født med 10 tommelfingre, og i virkeligheden ikke kan finde ud af, at lave en gave selv. 

Personlige gaver, der vil gøre enhver person glad

Vi har gode nyheder til dig. Nu er det muligt at designe personlige gaver, til enhver lejlighed. Det kan gøres fra dit hjems fire vægge. Du behøver ikke, at gå nogle steder hen. Hos Wanapix kan du designe og personliggøre produkter med tekst og billede. Du kan også lave dine egne designe eller vælge et af de designs som de stiller til rådighed for dig. Hvis du er kvik på tasterne, så tager det dig rent faktisk ikke længere end et par minutter, at lave et personligt produkt. 

Den sjoveste og mest personlige gave du kan forestille dig

t-shirt med tryk til drukvenner

Selvfølgelig kommer det altid an på eventet eller begivenheden, men en sjov gave som en T-shirt med tryk kan være en rigtig god gave. Faktisk kan du lave flere forskellige modeller, og dele ud ved begivenheden, såfremt at du vil lave noget sjov og spas med familie og venner. Overvej om du vil lave en sjov fødselsdags T-shirt med tryk eller et T-shirt med navnet fætter guf, til alle dine fætre. Det er 100% op til dig at designe den som du ønsker. 

Jokes er altid sjove

Er du i tvivl om den sætning, joke eller citat du ønsker til dine T-shirts, er det bare at søge på Google. Du kan finde database efter database med sjove jokes. Når du har fundet den rigtige joke, er det bare at designe T-shirten med teksten. Nemmere bliver det ikke!

Certifcerede T-shirts med tryk

Er du allergiker, eller vil du bare gerne have T-shirts med tryk der er certificerede, så skal du kigge efter OEKO-TEX certifikatet. Det betyder at de er testet for sundhedsskadelige stoffer. Desuden betyder det, at de er producerede under ordentlige forhold osv.