Tatoveringsfjernelse med PicoWay laserbehandling

Idéen bag PicoWay

I stedet for at skulle sidde igennem smertefulde og bedøvende injektioner, kan patienter, der behandler huden med laser, nyde de ‘smertefrie’ resultater fra PicoWay, hvilket gør den til det foretrukne laserbehandlingsvalg i mange kosmetikklinikker landet over.

PicoWay er den mest alsidige laserteknologi, der findes, med evnen til at behandle en lang række ar fra ridser og ar, der kan være tilbage fra en skade, til dybere ar forårsaget af forbrændinger eller kirurgiske indgreb.

Hvordan fjernes tatoveringer med PicoWay?

PicoWay® Light Treatments bruger pulserede, kortpulsede og fokuserede pulser af ultra-stærkt lys til at nedbryde de eksisterende hudlag, hvilket afslører en ny sund overflade, klar til tatoveringsfjernelse, touch-ups, foryngelse og genopbygning.

Det ultimative mål er, at huden skal se ud og føles som ny, uanset hvor gammel skaden er.

PicoWay Light Treatments er tilgængelige til at behandle enhver tatovering, der er blevet indlejret i hudlaget, dybe ar, ar fra kirurgiske indgreb eller traumer, forbrændinger, misfarvning eller pletter fra kosmetiske procedurer.

For mere information, besøg picowaylaser.com.au.

Hvilke resultater kan opnås med PicoWay laserbehandling?

PicoWay® laserbehandling giver en hurtigere, sikrere og mere effektiv procedure end kirurgiske eller injicerbare behandlinger. En traditionel tatovering kan tage op til 18 måneder at hele, og du vil stadig stå tilbage med et hævet ar, som ikke ligefrem passer ind i den ‘nøgne og tatoveringsløse’ æstetik.

Med PicoWay er patienterne i stand til at undgå at skulle vente på, at deres tatovering er helt helet, og undgå ardannelse fra tatoveringsfjernelsesprocessen ‘chok-og-ærefrygt’.

PicoWay Laser-behandlingsprocessen er meget hurtigere og smertefri, hvor patienterne ser de bedste resultater efter to sessioner (en for at slippe af med rester af blæk, og en til at reparere tatoveringen). Proceduren tager normalt omkring 40 minutter.

Det er vigtigt at bemærke, at med PicoWay®-behandlinger, hvis det bliver inficeret eller begynder at vise tegn på at blive dårligt, vil vi ikke bruge laseren. Hvis dette sker, vil vi rådgive kunden om deres muligheder for behandling, som vil være baseret på deres behov.