Kvalitets t-shirts til gode priser

Hvordan skaber man en kvalitets T-shirt, som er bedre end de andre vi kender på markedet? Hvor meget anderledes kan en T-shirt egentlig være fra andre mærker? Det er jo ikke det mest indviklede stykke beklædning, og i sidste ende vil de fleste nok tænke “det er jo bare en t-shirt”.

En T-shirt føles som et meget simpelt stykke tøj. Ved første blik vil ingen overveje tanken om at det er en særlig kompliceret proces at skabe dette antræk. To par korte ærmer, en midte og det er det. Vi har nok alle adskillige T-shirts i garderoben, det er trods alt en beklædningsgenstand som findes overalt. Det er ligegyldigt om du hedder Barack Obama eller Kanye West, om du er ung eller ældre, rig eller fattig – vi har alle T-shirts i skabet. Men hvad er forskellen egentlig på de kvalitets T-shirts som vi altid vælger først, og på dem som rådner bagerst i garderoben?

Kvalitet og fit har altid været en af kerneværdierne hos BAREEN T-SHIRT. Virksomhedens foundere var selv trætte af, hvor svært det var at finde en kvalitets T-shirt, der havde en god pasform, høj kvalitet og som ikke mistede farve eller fit efter et nogle få vaske. De få tilfælde, hvor det lykkedes at finde en T-shirt, som opfyldte de parametre, så kostede de en bondegård. Derfor fokuserer BAREEN T-SHIRT på at samle de tre: pris, pasform og kvalitet. Det er en utrolig lang proces med mange små parametre, som hele tiden kan rykkes på for at ramme den rigtige T-shirt. Hvor tyk skal T-shirtens stof være? Hvor tæt skal T-shirten sidde? Alt dette og meget mere har en stor indflydelse på dit tøj. Når designet var fuldført, gik BAREEN T-SHIRT over til materialerne. Uden det rette materiale til at matche designet, så er det game over. Derfor laves deres T-shirts kun i 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld – og det vil de altid være.

Modellen har kvalitets t-shirt på fra BAREEN T-SHIRT
Kvalitets t-shirt: Classic Fit fra BAREEN T-SHIRT