Hvordan undgår jeg at flytte på alt fyldet når jeg skærer min pizza?

Vi kender det vist alle sammen. Pizzaen kommer ud af ovnen, lækker smeltet ost, dryppende fed pepperoni og en sprød skorpe. Alt vi mangler nu er at slice den og så er vi klar til en fantastisk omgang pizza.

Vi tager det klassiske pizzahjul frem, bruger adskillige kræfter på at presse hjulet gennem pizzaen mens resultatet efterfølgende er krøllet ost og slæbende pepperoni som nu ikke ligger samme sted som det gjorde før.

Ja jeg ved godt at det ikke gør noget ved smagen, men vi spiser jo også med øjnene. Og lige så lækker som før ser den i hvert fald ikke ud.

Svaret er simpelt: Pizzasaks

Som overskriften her siger, så er der et helt simpelt svar og løsning til problemet; en pizzasaks. Den nye ubestridte konge til at slice pizza. En skarp pizzasaks kan klippe ubesværet og lige igennem din pizza, så du slipper for at bruge unødvendige kræfter på at presse hjulet igennem.

De vigtigste ting til at vælge den rigtige pizzasaks

Der findes et hav af forskellige pizzasakse på markedet. Du bør derfor følge en række punkter og råd for at være sikker på at købe den rigtige.

  • Vælg en skarp pizzasaks
  • Sørg for den har en flad bund
  • Rustrit materiale
  • Solidt og langt håndtag

Mit sidste råd til køb af pizzasaks er, at kvalitet og pris går hånd i hånd. Du kan købe pizzasaks fra 60 – 250 kr. Vælg endelig en der koster over 100 kr., for at være sikker på du får kvalitet.

Den bedste pizzasaks

Ifølge adskillige kilder og min egen personlige test, så er min yndlings pizzasaks en Dreamfarm Sciccia pizzasaks. Denne opfylder alle de ovenstående punkter. Derudover så kan den komme i opvaskemaskinen, og klingerne kan tages af så den er ekstra nem at gøre ren.

Jeg håber denne artikel var behjælpelig.