Find en god burger i Aarhus

At finde en burger i Aarhus er ikke nogen let opgave i dag. Byens vælter med burgerjoint og alle mulige andre steder, som forsøger sig med at lave en anstændig burger. Efter sigende er der mere end 250 spisesteder i Aarhus som forsøger sig med at lave den bedste burger. Det lykkes selvsagt ikke for langt størstedelen. Men drømmen lever videre. Og de fleste gør sig umage med at lave en god burger.

Få et overblik over udbuddet

I smilets by er der ikke mange som seriøst laver brugbare og opdaterede giver over hvad der sker på madscenen i byen. En af de ambitiøse er Spiseguiden Aarhus. De har lavet burger guide Aarhus som efterhånden er blevet den mest trovædrige guide i Aarhus. Grunden er, at de overvåger byens spisesteder, og der ikke er forældede madsteder med i guiden. Hvis er nyt er åbent er det med, og de gamle som er lukkede er taget ud af guiden.

En burger skal spises varm

Rigtig mange større internationale udbringningstjenester står i kø var at bringe din mad ud. Det er fristende, men når det kommer til burgere skal man lige tænke sig om en ekstra gang. En burger skal spises varm, og det går ikke den har ligge i en firkantet rygsæk og væltet rundt i en halv time eller mere. Det er no go, og rigtig synd for maden. Det bliver aldrig godt. Hvis man skal have bragt sin mad ud, så kan det anbefales at tage fat i spisesteder som selv bringer deres mad ud. De sætter jo en ære i at komme hurtigt frem og at maden er varm. Alt andet er dumt af dem, da de mister kunder, hvis maden ikke er i orden.

Husk nu bøffen

I dag steges de fleste hakkebøffer well done. Ofte er de tørre og på ingen måde lækre at spise. Derfor bør man selv gøre opmærksom på, hvordan en bøf skal steges. Ved at gøre det, så får du en saftig og rosastegt bøf. Ellers ikke. Det skal også siges, at hvis man vælger en rød eller rosastegt hakkebøf, er det på ens eget ansvar. Men hvis hygiejnen er i orden, så er det vel de færreste som er blevet syge af en rosastegt bøf? Smagen er så meget bedre, hvis du spørger de fleste professionelle madanmeldere.