Bedste krystalkalender på markedet

Mange forældre har droppet diverse chokolade-, slik og plastikjulekalendere til fordel for en mere holdbar og langt smukkere julekalender. Løsningen er en julekalender fyldt med 24 skønne krystaller og en lille fortælling om hver eneste lille sten.

Krystalkalenderen kommer i mange prisklasser, men inden du kaster dig over den første – og billigste krystalkalender fra Kina, så overvej om du skal flotte dig og betale lidt mere for at få en kalender med store krystaller i bedte kvalitet.

De billigste krystaljulekalendere er fyldt med meget små krystaller, og det er bare ikke sagen, når man nu skal til at samle på krystaller.

Krystaller fra hele verden

Hos krystalkalender.dk kan du købe en julekalender med krystaller fra hele verden, og det er vel at mærker krystaller i en passende lommestørrelse på mellem 2 og 3 centimer. Prisen er 590 kroner inklusiv fri fragt, men så er der også livstidsgaranti på krystallerne.

Selve julekalenderen er designet og pakket i Danmark. Når du åbner en af de 24 låger finder du dagens smukke krystal samt en lille beskrivelse af stenens oprindelse, egenskaber og historie.

Se årets krystal julekalender hos krystalkalender.dk