Bæredygtig og økologisk hudpleje til salg

Hos Green Harmony har vi gjort os umage og fundet de bedste og mest bæredygtige producenter af økologisk hudpleje, makeup og solcreme. Greenharmony.dk er en dansk webshop, der har eksisteret siden 2013 og har mere end tusindvis af tilfredse kunder, hvilket bliver tydeligt, når man kigger på vores Trustpilot profil.

Heldigvis er der i dag mange hudplejeproducenter, der fokuserer bæredygtighed og økologi, når de udtænker nye produkter, hvad enten det er ny makeup, dagcremer, shampoo eller andet godt. I Danmark har vi således flere succesfulde hudplejeprodukter, der også sælges i udlandet såsom Raunsborg, Ecooking eller Grums Skincare.

Bedste tilbud på økologisk solcreme lige nu

Coola solcreme og solspray er stjernernes foretrukne solcreme. Coola stammer fra USA, og når først du har prøvet Coola, så gider du ikke prøve andet. Især deres økologiske solspray med Pina Colada, Guava Mango, Tropical Coconut eller den helt duftfrie er i de seneste år også blevet danskernes foretrukne solcreme.

Hos Greenharmony.dk kan du lige nu spare op til 38% på Coola solcreme, og du får endda fri fragt, hvis blot du køber for minimum 399 kr.-