Azure hosting – En smart tjeneste fra Microsoft

Microsoft Azure er en cloud baseret mulighed for databehandling, der sikrer din virksomhed større fleksibilitet og sikkerhed. Microsoft er førende inde for cloud baserede løsninger, der giver dig mulighed for at behandle dine vigtigste data i skyen, så der er større sikkerhed for genoprettelse, hvis data går tabt.
Det gør desuden at geografi og hardware ikke længere er bestemmende faktorer inden for IT driften.

Microsoft Azure forøger sikkerheden

Med Microsoft Azure er der stor mulighed for din virksomhed selv at vælge, hvad der skal arbejdes med i skyen. Det integreres let med din virksomheds nuværende IT løsning. Det giver din virksomhed mulighed for at vælge den løsning, i er mest trygge med.

Mange er i dag stadig betænkelige med hensyn til lagring af vigtig data i skyen. Det er på trods af, at cloud baserede databehandlingsløsninger er i stor fremdrift og stadig bliver mere og mere populært. Microsoft Azure har stor fokus på en forhøjet sikkerhed ved lagring i skyen. Med Azure oprettes seks forskellige backup af din virksomheds data i to forskellige datacentre i op til ni år, så jeres vigtigste data ikke går tabt selvom uheldet er ude.

Desuden har Microsoft en række eksperter klar til at gribe ind, hvis der pludselig opstår problemer. Det giver også en bred mulighed for support til dit firma, så i undgår kun at arbejde sammen med få, faste medarbejdere, men i stedet kommunikere med en lang række teknikkere, der er til rådighed, når i har behov for det.

Maksimal oppetid

Endnu et plus ved at lagre vigtig data i skyen og undgå hardware er, at din virksomhed undgår nedetid. I risikerer ikke pludselig crashing af hardware og uforudsete udgifter i forbindelse med nye softwareopdateringer eller ny hardware.

Microsoft Azure garanterer maksimal oppetid med en skalerbar løsning af databehandling. Desuden er det en prisbesparende løsning. Din virksomhed betaler kun for jeres reelle forbrug, der bliver regnet ud via en minutafregning. Er der pludseligt brug for at Azure varetager flere og større opgaver, er der muglighed for det, og i betaler først, når opgaverne rent faktisk bliver behandlet.

Med så stor en sikkerhed, som Microsoft Azure tilbyder, er der ikke mange argumenter imod at behandle vigtig data i skyen. På trods af en udbredt skepsis, er cloud baserede databehandlingsløsninger kommet for at blive. Sikkerheden bliver større og større, og Microsoft Azure er nogle af dem, der er forrest i rækken med hensyn til at de sikkerhedsmæssige forholdsregler.

Kontakt en Azure-konsulent.