Waitly – håndtering af ventelister

Waitly er en transparent og digital platform der er til for at hjælpe med at administrere ventelister og dermed automatisere administrative processer, og sikre overholdelse af GDPR. 

Lige nu bliver systemet primært brugt til at håndtere ventelister for andelsboligforeninger og lejeboliger, men Waitly kan håndtere alle slags ventelister. 

Vi ønsker at sætte en ny standard for hvad “plejer” er, for at skabe en lettere hverdag med et bedre overblik. Med nytænkning, teknologi og i tæt dialog med vores brugere, skaber vi et
transparent univers. 

Platformen kan også hjælpe boligsøgende med at få et bedre overblik over boligmarkedet, ved at informere om hvilken placering man vil få ved at skrive sig op på en venteliste. Waitly er et uafhængigt firma, det er 100 procent danskejet, og vi arbejder tæt sammen med vores brugere, for at udvikle løsninger der kan gøre hverdagen lidt nemmere! 

For boligmarkedet kan kan være svært at gennemskue, og der er mange om buddet, når det gælder om at finde en bolig – hvad enten det er lejebolig, andelsbolig eller ejerbolig. Markedet er i din grad eksploderet de seneste par år, og særligt i de større byer er det et problem for mange at finde en bolig. Derfor kan det være en god idé at stå på venteliste – på den måde undgår man den stressende boligjagt samt urimelige budkrige.

På Waitly kan du finde ventelister som passer til dine kriterier, hvad enten du ønsker at købe eller leje. Derudover kan du også nemt få overblik over, hvornår du vil blive tilbudt en bolig da du altid kan følge din placering på ventelisten, samt se hvor mange andre som står skrevet op.

Flyttefirma
Drømmer du om at finde en ny bolig? Skriv dig på venteliste

Udover at tilbyde ventelister, er der også mange gode guides og tips til boligsøgende på Waitlys side. På Wailys blog kan du læse om boligmarkedet og digitalisering og finde gode råd og guides om boligsøgning.

Du kan også finde guides til dig som ønsker at købe en andelsbolig. Råd til andelsboliglånet, boligsøgningen og ting som du skal være opmærksom på når du søger andelsbolig.