Oplev naturen på Island

Mange forbinder Island med smuk og fantastik natur og det er der en grund til! På Island finder du et utroligt imponerende landskab som på samme tid er både ødet og vildt. Der er alt fra store bjerge til larmende vandfald og spændende ruter du kan vandre på. De venter blot på at du sætter dine fødder på dem!

Det er svært ikke at blive imponeret og dine sanser vil uden tvivl komme på overarbejde under din rejse til Island. Hvis du ikke har mod på at tage af sted helt på egen hånd, kan du vælge at rejse sammen med en rejseleder. Du kan endda finde flere danske rejseledere der arrangerer ture til Island således at du kan blive klædt godt på til dit spændende eventyr – din rejse til Island. Med en tilknyttet rejseleder er du sikker på at du ikke går glip af de vigtigste og største oplevelser.

Disse ting skal du se!

Det kan være vanskeligt at udvælge få ting som du bør se på Island da mulighederne er mange. Island har bare utrolig meget at byde på. Til trods for dette kan du her se en kortere liste over få udvalgte ting som du som minimum bør overveje at opleve.

Thorsmörk Nationalpark: I dette flotte naturreservat placeret mellem tre gletsjere vil du uden tvivl blive imponeret over den smukke natur på Island. Området er meget populært og et must-see ved besøg på Island.

Den Gyldne Sirkelen: Dette er en vandrerute på hele 48 km. Her kommer du til at opleve tre af Islands smukkeste seværdigheder på din tur. Så hvis du er til vandreture, skal du helt sikkert gå denne rute.

Jökulsárlón: I det østlige Island finder du Jökulsárlón som er en smuk gletsjerlagune. Laguner er for mange symbolet på Island og derfor naturligvis også noget der skal opleves.

Tag afsted til Island

Hvis ikke denne artikel har været nok til at overbevise dig om at Island er et besøg værd kan du med fordel læse endnu mere om landet og dets mange smukke naturoplevelser. Der er rigeligt at tage fat på i et land fuld af oplevelser, natur og bjerge.