MinEjendom sikrer god overlevering til nye i bestyrelsen

Det er ikke altid den mest attraktive stilling at sidde i bestyrelsen. Og det er der ikke noget at sige til, når overleveringen ikke altid er helt efter bogen. MinEjendom sikrer at nye, såvel som gamle bestyrelsesmedlemmer nemt og hurtigt kan finde rundt i foreningens papirer og opgaver. På den måde er i sikret en god overlevering.

At sidde i bestyrelsen er hårdt arbejde

Når man sidder i bestyrelsen i en andelsboligforening og ejerforening, ligger man inde med et hav af vigtige dokumenter og filer. Disse gemmes i kasser og ringbind, eller på et lokalt drev på formandens gamle computer. At skabe overblik over de mange informationer, kræver tålmodighed og engagement. Og når bestyrelsesarbejde er frivilligt, og noget man foretager sig i sin fritid, så er det sidste man har lyst til at bruge sin weekend på, at lede rundt i gamle kasser efter det ene referat fra for 5 år siden. Men det er nu engang sådan det ser ud hos rigtig mange, der sidder i bestyrelsen i en andelsboligforening eller ejerforening.

Historierne er mange. Bestyrelsesmedlemmer, der kommer til at slette vigtige dokumenter. En tidligere formand, der holder kortene meget tæt til kroppen. En gammel bestyrelse der glemmer at overlevere informationer til den nye bestyrelse. Dokumenter der ligger i et aflåst kælderrum. En stjålen computer, hvor alle dokumenter lå gemt. Ja, der er ikke det, man ikke bliver udsat for som ny i bestyrelsen. Og der er da heller ikke noget at sige til, at så mange helst vil undgå byrden, der hører med som bestyrelsesmedlem.

En boligapp der hjælper nye i bestyrelsen

Der findes heldigvis en løsning, der kan hjælpe nye i bestyrelsen godt videre med bestyrelsesarbejdet. Boligappen MinEjendom er en digital løsning direkte målrettet andelsboligforeninger og ejerforeninger. Men MinEjendom er det muligt at arkivere andelsboligforeningens eller ejerforeningens vigtigste dokumenter. På den måde sikrer nuværende bestyrelsesmedlemmer de kommende bestyrelsesmedlemmer en god overlevering, hvor der er adgang til alt. Nye i bestyrelsen skal derfor ikke starte forfra, når de overtager posten.

MinEjendom er mere end et arkiv

Udover at gøre alle dokumenter for bestyrelsen tilgængelige, er det muligt at bruge MinEjendom til at holde styr på ejendommens vedligehold, og kommunikere ud til andelsboligforeningen eller ejerforeningens beboere. Den digitale platform fungerer nemlig også som kommunikationsplatform internt i foreningen. Her kan bestyrelsen holde foreningens beboere opdaterede om nye informationer og begivenheder. Og beboerne kan bruge den virtuelle opslagstavle til at gøre hinanden opmærksomme på ting.

MinEjendom gør boligforeninger digitale og gør bestyrelsesarbejdet lettere.