Lej en container til sikker opbevaring

Har du brug for ekstra opbevaring i en kortere eller længere periode, men er i tvivl om hvor og hvordan? Det korte svar: lej en container. Det uddybende svar: den nemme og fleksible løsning er at leje en container, som du kan få leveret direkte til døren, og det er uanset hvor i landet du befinder dig.
Opbevaring i en container er populært som aldrig før, og du har sikkert set dem stå på alt fra villaveje til foran store industribygninger.

Når du lejer en container, så får du altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med. Det kræver de fleste forsikringsselskaber i dag, og dermed kan du sove trygt velvidende at dine ting er sikre.

Du kan vælge mellem mange containertyper, men de fleste lejer en ganske almindelige standardcontainer, som er ideel til opbevaring af for eksempel byggematerialer, værktøj eller indbo. Skal du opbevare indbo i de kolde måneder, så anbefales en isoleret container. Med en isoleret container undgår du frost og kondens i containeren. Det er også muligt at få varme i containeren, jo sågar lys er en mulighed.

Hvilken farve en sådan en container tænker du måske? Svaret er, at der er utallige farver på markedet. De fleste er blå eller sorte, men der kommer flere og flere farver frem nu. Grå, grønne, hvide og røde for at nævne nogle få. Hvis du skal købe en container, så kan du faktisk få præcis den farve du ønsker, men det er typisk billigere at vælge en af standardfarverne.

Lej en container med hurtig levering i hele landet. Du kan ofte få dag-til-dag levering medmindre du bor på en mindre ø.

Er du i tvivl om hvilken type og størrelse du skal bruge, så kontakt erfarne konsulenter, som kan hjælpe dig med et finde præcis den løsning der matcher dit behov.