Hvilken psykolog skal du booke kunstterapi ved?

Oplever du udfordringer i dit liv, som du gerne vil have professionel hjælp til? Men er du træt af kun at skulle snakke om det, du oplever? Så kan kunstterapi være lige noget for dig. Her er der tale om en terapiform, hvor du får hjælp til at udtrykke dig gennem dans, billedkunst, drama, skrivning og musik. Lyder det som noget for dig? Så er næste skridt, hvem du så skal starte i et forløb ved. Det får du hjælp til her. 

Sådan vælger du en psykolog til kunstterapi 

Hvem tilbyder et forløb, du er til? 

Som det første kan du forholde dig til, hvem der tilbyder et forløb, som du er til. For du kan opleve, at psykologer har forskellige måder, der kan arbejdes på. Brug derfor også gerne tid på at undersøge, hvilket forløb, der er lige noget for dig. 

Hvornår kan du starte i kunstterapi? 

En anden ting du kan forholde dig til er, hvornår du kan starte i kunstterapi. For når først du har truffet en beslutning om, at du vil have hjælp, så kan det være rart, at du ikke skal vente særlig længe. Du kan derfor også skrive til lidt forskellige for at høre, hvornår der er tid i kalenderen til dig. 

Hvem har arbejdet med kunstterapi i mange år? 

En sidste ting du kan undersøge er, hvem der har arbejdet med kunstterapi i mange år. For det kan også ruste psykologen endnu bedre til at hjælpe lige netop dig. Brug derfor også gerne lidt tid på at læse omkring denne del. 

Hvis du tager de råd til dig, du har fået i denne artikel, så bliver det forhåbentlig nemmere for dig at vælge en professionel, som du kan starte hos.