Lån til køb af bolig uden om banken

Boliglån når banken siger nej

Det er muligt at få et boliglån selvom banken har sagt nej.  Er du havnet i en situation hvor banken er besværlig og for afvisende, så er der heldigvis andre muligheder. Da bankerne er underlagt mange forskellige regler, stilles der ofte strenge krav om en stabil indtægt, et højt rådighedsbeløb, og at boligen kan sælges hurtigt. Dette gør at mange, især folk der bor i udkantsdanmark, selvstændige og unge nystartede familier kan løbe ind i problemer med at få et bank- eller realkreditlån.

Hvis du har fået nej i banken, skyldes det formentlig de konventionelle og firkantede lånebetingelser, som du af den ene eller anden grund ikke opfylder. Det kan være:

  • at du er selvstændig og har skiftende indtægter
  • at din drømmebolig, ligger i et udkantsområde
  • at du har for stor gæld

Boligkøb – hvad gør man når banken siger nej

De fleste af os ønsker at være herre i eget hus, men hvad gør du, hvis din fortid eller bankernes nutid forhindrer dine drømmes fremtid?

Hvis banken er afvisende og ikke vil finansiere dit boligkøb findes der heldigvis andre muligheder. Der er finansieringsselskaber, der har specialiseret sig i boliglån til boligkøb. Det kan godt lade sig gøre at få et. De alternative finansieringsselskaber tænker ikke i samme kassetænkning som bankerne, og tør godt tage individuel stilling til, om din økonomi kan klare et boligkøb. Det er med andre ord lettere at blive kreditgodkendt.

Lån i friværdien i din nuværende bolig

Har du behov for at låne til renovering af din bolig, til omlægning af gæld, ny bil, drømmerejsen eller noget helt andet, og har du en friværdi i din bolig, har du også her andre lånemuligheder, hvis banken siger nej.

For at kunne låne til boligen, skal boligens værdi være højere end den eksisterende gæld der er i boligen.

Har din boligen en værdi på 2.000.000 kr, og er boliggælden 500.000 kr., så vil din friværdi være 1.500.000 kr. Når du låner uden om banken, kan du typisk låne op til 95% af boligens værdi.

Hør mere om boliglån uden om banken  

Har du brug for et boliglån til køb af bolig eller et lån i friværdien i din nuværende bolig Ønsker du at høre Så er vi klar til at hjælpe dig på vej. Du kan ringe på telefon 96 40 90 00, hvis vi du har spørgsmål, eller ønsker at drøfte dine lånemuligheder.

At indhente et lånetilbud hos Vexa er helt gratis og du får svar på din låneansøgning inden for 24 timer!