Her finder du byens lokale psykolog i Silkeborg

Annonce

En psykolog kan generelt hjælpe dig med mange forskellige problemstillinger og lidelser, som du kan være ramt af. Hvis du f.eks. føler dig stresset, mærker symptomer på angst eller er præget af depression, kan du med fordel opsøge en psykolog for at få professionel hjælp.

En psykolog har en beskyttet titel, hvilket betyder at du kan forvente en høj faglighed, uanset hvilken psykolog du tager kontakt til. For at kunne kalde sig psykolog, skal man have gennemført en uddannelse der stiller høje krav til ens viden, faglighed og de metoder der anvendes under behandlingen. Herudover skal man som psykolog have en del praktisk erfaring for at kunne få tildelt sin autorisation og blive godkendt af Psykolognævnet. 

Sådan vælger du den rette psykolog

Når du skal vælge en psykolog, vil du opdage, at der er flere kompetente psykologer at vælge mellem rundt i hele landet. Det kan derfor måske være svært at overskue og gennemskue, hvem du skal vælge til den problemstilling, som du står med.

Her kan det være en fordel at starte med at indsnævre din søgning, så det bliver nemmere for dig at få et overblik. Du kan f.eks. søge lokalt i den by, hvor du holder til eller arbejder i. Dermed vil logistikken være let for dig, når du skal besøge klinikken, hvor psykologen holder til. Derudover kan du søge specifikt efter en specialiseret psykolog, så du får den bedste behandling.

Hvem er byens lokale psykolog i Silkeborg?

Hvis du er fra Silkeborg, og derfor leder efter byens lokale og foretrukne psykolog Silkeborg, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til psykolog Lone Skov. Hun tilbyder både en enkelt samtale og et længerevarende forløb alt efter, hvad du foretrækker og har lyst til. Hun er både specialiseret i angst, stress og depression.