Headquarter Barbershop – Din fortrukne mandefrisør

Har du som mange andre også svært ved at finde en frisør som lever op til dine standarter og at barberen gør hvad du gerne vil have lavet. Jeg tror mange af os har prøvet at komme ned og bede om en frisure og komme ud med noget som slet ikke var det vi bad om.

Headquarter Barbershop går meget op i kundetilfredshed og ønsker at alle deres kunder kommer ud med mere end bare en fed frisure. Deres butik ligger på en sidegade til Vesterbrogade i København V, hvor der er mange muligheder for offentlig transport og parkering tæt på.

De har flere gode faciliteter som en lounge, hvor der er mulighed for at spille Fifa mens du venter på din kammerat bliver klippet. Stemningen i butikken er altid høj og der bliver spillet musik som gør dig i godt humør.

Så hvis du vil finde din fremtidige barber som du ikke skal skifte ud, de har flere forskellige barbers som du kan finde her – https://www.headquarter-barbershop.dk/barbers/

For priser og mere information besøg dem her – https://www.headquarter-barbershop.dk/ydelser-og-priser/