En vedligeholdelsesplan til topkarakter

Det behøves ikke at være en tung byrde at vedligeholde jeres andelsboligforening eller ejerforening. Med en vedligeholdelseplan fra SCHØDT kan i nemt og overskueligt vedligeholde jeres ejendom til topkarakter.

Trænger i til en vedligeholdelsesplan?

En sund andelsboligforening eller ejerforening handler ikke kun om god økonomi, men også om standen på ejendommen. Hvilket energimærke har den? Hvornår er vinduerne sidst blevet udskiftet? Er facaden pæn og vedligeholdt? Holder taget tæt? Trænger I generelt til en fuld gennemgang af ejendommens tilstand, og plan over de kommende 10 års projekter? Det kan SCHØDT hjælpe jer med. SCHØDT er førende leverandører af vedligeholdelsesplaner til andelsboligforeninger og ejerforeninger. SCHØDT har en baggrund i byggerådgivning og har mere end 20 års erfaring med vedligeholdelse af andelsboligforeninger og ejerforeninger. SCHØDT er derfor sat godt ind i andelsboligtanken, og kender til alle problematikker, der kan opstå i både andelsboligforeninger og ejerforeninger. 

En let og overskuelig vedligeholdelsesplan

Med en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT modtager i en brugervenlig tilstandsrapport, oversigt over de næste 10 års vedligeholdelsesopgaver og hvilken rækkefølge de bør udføres i, samt hvordan de skal udføres. Rapporten indeholder derudover et skøn over hvor meget de kommende projekter vil komme til at koste. I vil derfor nemt kunne danne et overblik over foreningens økonomi, ved at se på vedligeholdelsesplanen. På den måde ved i hvor i skal spare og hvor i skal spendere. 

Drop den gammeldags håndtering

En vedligeholdelsesplan er typisk en tung og lang rapport, som kan fylde op til 70 sider. Mange foreninger håndterer fortsat denne del på en traditionel, og endda knapt så smart måde. Mange foreninger har rapporten fysisk printet ud og bladrer rundt i den for at finde frem til, hvad der skal laves næste gang. Når en rapport håndteres på denne måde, kan det hurtigt blive en tung og uoverskuelig opgave at planlægge og holde styr på ejendommens vedligeholdelse. Og ofte munder det ud i at nogle opgaver forsømmes. Men der findes heldigvis smartere metoder.

Håndter jeres planlægning digitalt

Når I modtager en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT, bliver den sendt i en PDF-fil, men I får den også i digitalt appen, MinEjendom, hvor I nemt kan administrere vedligeholdelsesopgaverne. Her kan i holde overblik over hvilke opgaver der skal laves hvornår, i kan krydse opgaver af når de er færdige og komme med dokumentation for udførsel. På den måde vil i altid kunne gå tilbage og se hvad der er lavet hvornår og hvordan. Dette gør vedligeholdelsesdelen i jeres andelsboligforening eller ejerforening væsentligt lettere.