Byggerådgivning der gør byggeprojektet overskueligt

Mangler din andelsboligforening eller ejerforening kompetent byggerådgivning til jeres næste renoverings- eller vedligeholdelsesprojekt? Så bør i overveje SCHØDT byggerådgivning, der er specialiserede i, og har mere end 20 års erfaring med bygningsvedligehold og renovering for andelsboligforeninger og ejerforeninger i København.

Det kan betale sig at hyre en byggerådgiver

Sidder du i bestyrelsen i din andelsboligforening eller ejerforening? Så kender du med garanti til den hovedpine, det er at planlægge ejendommens vedligehold og renovering. Der er mange beslutninger, der skal tages, mange regler der skal overholdes, og mange kontakter der skal holdes styr på. Når andelsboligforeningen eller ejerforeningens bestyrelse vælger at tage denne opgave på sig selv, er udsigten til at noget i processen går galt stor. Et renoveringsprojekt, der til at starte med virkede lige til, bliver trukket i langdrag, og pludselig er der flere udgifter end man regnede med. Et altanprojekt der normalt bør tage 1-3 år, kan vare helt op til 4 år. Men der er selvfølgelig en løsning på dette. Det kan betale sig at hyre en byggeteknisk rådgiver, der specialiserer sig indenfor jeres område, nemlig andelsboligforeninger og ejerforeninger. 

Specialiseret byggerådgivning

SCHØDT byggerådgivning er specialiserede i at yde byggeteknisk rådgivning til andelsboligforeninger og ejerforeninger i København. Med mere end 20 års erfaring, kan I trygt læne jer tilbage og sætte jeres tillid til en professionel byggerådgiver. SCHØDT ved alt om processer, regler, love, faldgruber og lignende indenfor bygningsvedligehold og -renovering. Skal din andelsboligforening eller ejerforening derfor snart i gang med et renoverings- eller vedligeholdelsesprojekt, så står SCHØDTs byggerådgivere klar til at guide jer trygt gennem hele byggeprocessen. Fra den spæde start, hvor der skal vælges tilbud, hentes tilladelser fra kommune og planlægge udførsel, til slutningen hvor byggeopgaverne skal efterses. 

Få byggerådgivning gennem hele processen

Med en byggerådgiver fra SCHØDT byggerådgivning bliver i altså hjulpet igennem hele processen. På den måde er I sikret at alle love og regler overholdes. Projekter bliver udført i den rigtige rækkefølge og tilladelser bliver indhentet i tide. SCHØDT byggerådgivning sørger samtidig for at agere mægler mellem jer og entreprenør, myndigheder, håndværkere m.v. Så I ikke skal tage alle beslutninger på en gang uden en rådgiver ind over. 

SCHØDT har stor erfaring med renovering og vedligehold

SCHØDT byggerådgivning har stor erfaring med renovering af tag, facade, vinduer, kælder samt etablering af altaner. Derudover er SCHØDT byggerådgivning førende leverandører af vedligeholdelsesplaner for andelsboligforeninger og ejerforeninger. Har jeres forening derfor brug for en hel gennemgang og rapport over ejendommens tilstand, samt en 10-års vedligeholdelsesplan? Så er SCHØDT byggerådgivning de rigtige at tage fat i. 

Med SCHØDT byggerådgivning får I et mere overskueligt byggeprojekt.