Balayage Frisør København

Søger du en dygtig balayage frisør i København?

Balayage København
Balayage i mørkt hår

Park by Reboot Organic på Torvegade 33. Christianshavn er en organisk frisør med speciale i balayage. Alle frisører på holdet er nøje udvalgt ud fra tekniske kunnen samt kreative evner. Det skyldes at Reboot Organic har sat sig som mål at blive den bedste balayage frisør i København. 

Hvad er en god balayage?

Til balayage benyttes frihånd og det er derfor frisørens erfaring og kreativitet der er bestemmende for placering af highlights, hvilket er altafgørende for slutresultatet. Det er derfor ikke irrelevant hvem der laver din balayage, og slet ikke i forhold til vedkommendes kreativitet og evne til at se balayagen ind i en helhed. En vellavet balayage skal nemlig ikke bare være tilpasset hårtype og længde,  men langt mere vigtigt er, at balayagen er tilpasset personligheden. 

En veludført balayage skal fremstå naturligt og give et frisk “spil” i håret, det skal skal altså ikke se ud som om at man lige er kommet fra frisøren. Når det er lavet korrekt, skal Balayage-looket gerne lede tankerne på et ‘strandlook’ efter en tur sydpå, hvor solen naturligt har afbleget områder i håret.

Forskel på Balayage og andre farvemetoder

Det er særlige det ‘naturlige look’ der adskiller balayage fra fx reflekser. Netop fordi striberne lægges “uperfekt” bliver der ikke store kontraster mellem farverne som ofte ses ved almindelige reflekser. Balayage kræver heller ikke samme opfriskning som fx reflekser, da den ikke kræver opfriskning hver 5 uge. På den måde er balayage en langt mere økonomisk farvemetode.

Kan alle få en balayage?

Det korte svar er ja. Da farven i håret bliver gjort i frihånd er det muligt at tilpasse farvedetaljerne til stort set enhver frisure. Balayage laves i både kolde og varme kombinationer, afhængigt af, hvad klæder den enkeltes hud og person. Placering, graduering og farve baseres på hårfarve, tekstur og længde, men det kreative frirum i teknikken indarbejdes så balayagen tilpasses til personligheden for fx at fremhæve eller blødgøre ansigtstræk.

Tag en snak med en balayage ekspert 

Hos Park by Reboot Organic hjælper din stylist med at konturere og fremhæve din farve, så balayagen ender med et slutlook, der er sammensat specifikt til dig. En balayage koster fra 1.875,- for mellemlagt hår uden klip, og fra 2.525,- hvis du skal klippes samtidig.

Du kan book tid til balayage her hos Park by Reboot Organic.