Tjen flere penge på dit sommerhus

Hvis du er en af de danskere der har investeret i et sommerhus i en af de mange fantastiske sommerhusområder der findes i Danmarks og har intentioner om at leje sommerhuset ud til gæster enten privat eller igennem udlejningsbureauerne. Så kunne tilføjelsen af et spabad, måske skabe endnu mere værdi i dit sommerhus og for dine gæster.

Med et spabad skaber du et unikt rum af hygge og velvære for dig selv, din partner og resten af familien.

Her vil du kunne nyde et koldt glas af din yndlings læskene drik og nyde massagedysernes brusen og dejlige massage, mens du lytter til lidt god musik og kobler af fra hverdagens stress og jag.

Det er en dejlig afslappende måde at nyde lidt tid væk fra hjemmet og jobbet. Det er en rigtig god måde at få musklerne til at slappe af og restituere, så du efter et par gode dage i sommerhuset er klar til at komme hjem og gøre dine daglige gøremål igen.

Gode grunde til at have spabad i sommerhuset

Der er flere gode grunde til at investere og anskaffe sig et spabad til sommerhuset. Nedenfor har vi lavet en liste og en beskrivelse af nogle af de gode grunde til at tilfjøe lidt ekstra luksus til sommerhuset, i form at et spabad.

  • Du kan øge lejeindtægterne for sommerhuset, ved at hæve priserne på udlejning en smule. Da du nu har et sparbad der bruger lidt ekstra strøm og vand og samtidig skaber mere værdi for dine lejere.
  • Du kan få flere lejere, fordi dit sommerhus er blevet en tand mere eksklusivt og har fået endnu et trækplaster i form af et spabad.
  • Når du selv er i dit sommerhus, har du selvfølgelig også mulighed for at bruge dit spabad og give endnu mere afslapning og velvære.

En er de mindre gode grunde til at anskaffe sig et spabad kunne være at din elregning i sommerhuset stiger en smule. Men her kunne en varmepumpe der omdanner den naturlige energi til varme og derved afhjælpe store dele af dette problem. Så det i sidste ende bliver en god forretning for dig der lejer dit sommerhus ud.