Modetøj til kvinder siden 1969

Rundt om i verden finder du et hav af modetøj til kvinder – udvalget er stort og i mange farver med varierende kvalitet og stor forskellighed i priser. Frølund byder på det bedste indenfor alle områder! Frølund har et stort udvalg af alle de lækreste produkter til fremragende priser, – samt er hvert produkt i en holdbar og fantastisk kvalitet.

Baggrund indenfor modebranchen

Frølund blev etableret i 1969 af Aage Frølund, hvor den første butik i Skive åbnede. Senere fulgte flere og større butikker som alle har skabt stor succes.

Frølund ejes og drives nu i dag af Aages tre børn Pia, Lene og Claus – som alle yder sit bedste for at holde den anerkendte butik og vise kunderne de mest stilrige styles.

Frølund har mange år bag sig, hvilket også betyder en masse erfaring i baggagen. Frølund ved lige hvad der skal til for at du som kunde kan gå tilfreds fra butikken med et køb du ikke gør alle steder.

Kvalitet og service

I dag har Frølund butikker i Skive – Viborg – Randers, samt en online webshop som byder på over 10.000 produkter. – Du finder alt til den moderne kvinde – tøj – sko – velvære – mad – accessoires – boligindretning – overtøj og meget mere.

Hos Frølund er finder du alle de lækreste styles som alle er med på moden, og styles du ikke går galt i byen med. Frølund har tøj til hver en smag, i mange farver og til mange forskellige kvindekroppe.

Du kan være sikker på at komme hjem med et stilfuldt og lækkert stykke tøj samt rigere på en dejlig oplevelse, da det er vigtigt for Frølund at opretholde en god form og service og kvalitet.

Tilfredse kunder

Mange af Frølunds kunder vender tilbage med et smil på læben. Frølunds kunder er tilfredse med køb og hele oplevelsen, og fortæller gerne som de skønne, smukke og lækre styles. Det er vigtigt for Frølund at hver en kunde går fra butikkerne med en god oplevelse, og derfor står Frølunds personale altid klar med en hjælpende hånd og med et stort smil.