Træpiller og Biobrændsel er et miljøvenligt alternativ til opvarmning

Hvis man går op i at værne om miljøet, er der også mulighed for at gøre dette, når det kommer til opvarmning af sin bolig.
En god og effektiv måde at gøre det på, er ved at anvende vores billige træbriketter, som er en organisk måde at opvarme sin husstand på, man kan også anvende træpiller. Begge former for brændsel er gode og effektive opvarmningskilder, og så har de endvidere den fordel at de er bedre for miljøet, og ikke mindst for din egen sundhed.

Én af de bedste udbydere af kvalitets træpiller og briketter er Absolut Træpiller, som tilbyder billige træbriketter og træpiller i super kvalitet.

Absolut Træpiller har Nordtysklands største lager og mest fordelagtige priser. Vi ligger inde med et kæmpe sortiment af biobrændsel såsom træpiller, træbriketter, pejsebrænde og energikoks.

Træpiller

Opvarmning med træpiller er CO2-neutralt, og så sparer man både tid og penge ved at bruge det fremfor fx olie og gas, da træpiller er meget billigere end andet fossilt brændstof.

Hvad angår træpiller er German Pellets noget af det bedste, man kan få. German Pellets er Europas største producent af træpiller, og produktionen sker i Tyskland, hvor de har strikse krav til både proces og kvalitet.

Efterspørgslen på træpiller er over de seneste 20 år steget stødt, hvilket skyldes den stigende interesse i at værne om miljøet.

Absolut Træpiller har siden 2005 leveret alternativ brændsel til pejse/brænde-ovne og billige træpiller til stoker og træpille-fyr, og vores erfaring kommer dig til gode, når du køber biobrændsler hos os

Vi har stor erfaring med alternativ brændsel og har forhandlet det siden 2005. Af den grund kan du væres sikker på at du med Absolut Træpiller får en loyal leverandør, med stor erfaring og ekspertise på området. Vi tilbyder udelukkende de bedste produkter, så du er sikret den bedste fyring.

Fordele ved opvarmning med biobrændsel fra Absolut Træpille:

  • Miljøvenligt
  • Billigt
  • Der udvikles mindre aske og mere varme
  • Færre urenheder, hvilker giver bedre fyring
  • Lavt smuldindhold – et lavt smuldindhold gør at reguleringen kører bedre i dit fyr.
  • Absolut Træpilles træpiller testes løbende og certificeres og produceres efter den tyske DINplus & ENplusA1 norm, som har de højeste kvalitetskrav til træpiller.

Absolut Træpiller har fokus på kvalitet til overkommelige priser, derfor kan du være sikker på at få masser af brændværdi for pengene, når du handler hos os.