Nyt medie vil klæde danskerne på til at vælge den rette lydbogsapp

Lydbølgen.dk er netop lanceret, og missionen er fra start enkelt og klar: Folkene bag ønsker nemlig at hjælpe danskerne med at navigere rundt i et voksende lydbogsapp-marked.

I løbet af de seneste år er det blevet mere og mere populær at lytte til lydbøger. En udvikling, der – ikke så overraskende – har ført til en stigning i platforme, hvorpå man kan lytte til lydbøger.

Fremkomsten af flere og flere lydbogsapps har gjort segment til lidt af en jungle at navigere rundt i. Det mener i hvert fald medstifter af Lydbølgen.dk, Jesper Nørskov Jensen:

– I dag nærmer vi os 10 danske lydbogsapps, og for den almindelige dansker kan det være svært at differentiere den ene app fra den anden. Netop derfor har vi skabt Lydbølgen.dk, hvor de besøgende kan danne sig et hurtigt overblik over de enkelte apps og opnå indsigt i nøgleinformationer omkring disse. Det være sig blandt andet informationer om størrelsen på bodudvalget, om appen byder på en gratis prøveperiode og i givet fald – hvor lang tid, forklarer Jesper Nørskov Jensen.

Grundige anmeldelser af de bedste lydbogsapps

Lydbølgen.dk byder ikke blot på en overskuelig oversigt over de – ifølge dem – bedste lydbogsapps. På sitet finder de besøgende nemlig også grundige anmeldelser af de mest populære danske lydbogsapps.

– De seneste uger har vi testet 7 af de mest populære lydbogsapps i Danmark, hvilket har været en yderst positiv oplevelse, fortæller Jesper Nørskov Jensen og fortsætter:

– Vi er – på den gode måde – blevet overrasket over, hvor højt bundniveauet er for danske lydbogsapps. Ingen af de testede apps faldt nemlig igen, om end der dog var mindre vækstpunkter hos de fleste, hvilket man – hvis man er nysgerrig – kan læse meget mere om på vores site.

Nu skal sitet promoveres

De næste måneder skal bruges på promoveringsarbejde af sitet. I skrivende stund er det nemlig begrænset, hvor mange besøgende der kigger forbi, men det vil – ifølge ejerne – snart ændre sig.

– Sitet er helt nyt, hvorfor kendskabsgraden til dette er nærmest ikke-eksisterende. Dette skal vi bruge de næste måneder på at lave om på, forklarer Jesper Nørskov Jensen.