Din guide til køb af møbler online på Færøerne

Tjek disse enkle tips for at sikre, at du får mest muligt ud af din oplevelse når du køber møbler online.

Hvorfor købe møbler online?

Det korte svar er, at det både er nemt og enkelt. Internettets forretninger har altid åbent, så har du svært ved at falde i søvn kl. 3 om natten, så har du altså mulighed for at handle dine yndlingsmøbler online til enhver tid. Online køb af møbler kræver blot et par klik for at shoppe og for at lære om de produkter du drømmer om, og du kan klare det hele fra dit eget hjem.

Forbered dig til online køb af møbler

Det første og måske vigtigste skridt til online møbelindkøb er at opmåle dine værelser og de specifikke rum du køber møbler til. Dette vil fortælle dig, hvilke størrelser du skal kigge efter i din online shopping. Sørg også for at måle alle døråbninger, som dine møbler skal passe igennem. Indsaml derefter oplysninger. Saml vigtige detaljer som stoftyper, farver, materialer osv., der allerede findes i dit hjem, og brug dem til at søge efter inspiration både på bobo.fo og gennem eksterne sociale medier som Pinterest og Instagram.

Tjek returpolitikken

Før du køber møbler online skal du sørge for at læse det med småt, så du præcist ved, hvad du går ind til. Nogle forhandlere vil tillade dig at returnere store varer, så længe du betaler for returfragten; andre opkræver et gebyr. Nogle møbler i ikke-standardfarver, kan nogle gange slet ikke returneres.

Beregn leveringsgebyrer

De fleste online møbelbutikker opkræver et leveringsgebyr, enten som tillæg eller udover de normale forsendelsesgebyrer, for varer i overstørrelse. Mens du handler møbler online, så tjek leveringsgebyrer og beregn dem ind i prisen på dine møbler.

Bed om farveprøver
Farver og teksturer kan se meget anderledes ud på en computer end de gør i virkeligheden, så det er altid en god idé at bede om farveprøver, når du overvejer et større køb. På denne måde kan du røre ved stofferne og se præcis hvilken farve de har. Nogle butikker tilbyder endda farveprøver af træ og andre materialer.

Undersøg hvordan møblet ser ud i andre hjem

Nogle forhandlere tillader brugere at uploade billeder af møblerne i deres hjem, så potentielle købere kan se, hvordan det ser ud i en virkelig verden. Du kan også søge efter navnet på møblet på sociale medier som Instagram og Pinterest for at se billeder af det i andres hjem.

Dette var en kort guide til, hvordan du fejlfrit handler møbler online. God fornøjelse!

Shop møbler online på Færøerne her