Støbematerialer sikrer kvalitet i byggerier

Polyurethan, Epoxy og andre polyamider er hårdføre plastik og som alle ved, så er der ufattelig mange muligheder med plastik, men vi ved også at plastik ikke er godt for miljøet, hvis det ikke bliver håndteret korrekt. En ting som er blevet rigtig populært på det sidste, er epoxy, hvilket det er blevet af en god grund. Dette materiale er meget medgørligt og har mange færdigheder, dette kan både bruges til reparationsarbejde, kunst- og skulpturarbejde, gulve og byggeprojekter. Materiale har mange muligheder, da det kan købes og bruges som støbemasse og med en komponent som hærder massen. Man kan derfor støbe, forme og fylde med materialet, hvor det herefter størkner og bliver meget holdbart. Det er specielt attraktivt indenfor byggebranchen, hvor mange større byggerier gør brug af beton. Beton er et rigtig stærkt materiale, men det kan desværre sætte sig eller slå revner efter bygningen er færdiglavet. Epoxy støbemasse er derfor specielt godt til at reparere med. Det kan fyldes ind i sprækker og revner, hvor det kan stabilisere og sikre yderligere defektheder i byggeriet.

Epoxy som overfladebehandling

Selvom beton er det mest anvende byggemateriale i verdenen, så har beton som så meget andet også godt af, at få behandlet overfladen. Både for at bestykke konstruktionen, men også for at sikre en bedre kvalitet i konstruktionen. Det er specielt vigtigt at tage højde for at behandle betonet i rum, hvor det er særlig udsat. Det kan for eksempel være i laboratorier, hvor der er mulighed for at betonen kan komme i kontakt med skrappe kemikalier og syrer, som kan gøre skade på betonen. Med en special Epoxy overfladebehandling kan man være sikker på at betonen ikke bliver skadet af forskellige kemikalier eller syrer.

Kilde Dominator