Om Buch Advokatfirma

Buch Advokatfirmas oprindelse går så langt tilbage som til 1912. Dette gør Buch Advokatfirma til et af de advokatfirmaer i Danmark med den ældste tradition inden for advokatfaget.

Dette gør at alle kernedyderne indenfor advokatfaget, har dybe rødder hos alle advokater, der har sin gang hos Buch Advokatfirma i Syd- og Sønderjylland, hvor vi har kontorer i Vejen og Haderslev.

Buch Advokatfirma følger med udviklingen

Vi er et advokatfirma, der løbende har formået at udvikle sig, og holde trit med tiden. Dette er noget, vi oplever at vores klienter sætter pris på, og noget, vi også oplever at der er behov for. Det betyder blandt andet at vi ikke taler hen over hovedet på vores klienter på en gammeldags og stilistisk “advokatsprog”, men derimod taler og agerer i øjenhøjde på en naturlig måde, der er til at forstå.

Vores ønske og forhåbning er at være det foretrukne advokatfirma i Syd- og Sønderjylland, hvor vi indtil videre har advokatkontorer i Haderslev og Vejen, hvorfra vi tilbyder værdiskabende juridisk rådgivning.

Hvorfor vælge Buch Advokatfirma?

Hos Buch Advokatfirma brænder vi for hvervet som advokat, og vi brænder for at gøre en forskel for vores klienter og vi arbejder altid hårdt og kontinuerligt på at du får success som klient hos os.

Desuden har vi stort fokus på at have tæt kontakt til de mennesker, vi indleder et samarbejde med, og vores store netværk, og høje faglighed medvirker til at gøre os til en yderst god samarbejdspartner – og det gælder både for private og virksomheder.

Buch Advokatfirmas grundværdier:

  • Dialog
  • Positivitet
  • Engagement
  • Respekt
  • Dynamik

Lige gyldigt hvad, du skal bruge en advokat til i Haderslev, Vejen eller Syd- og Sønderjylland, så skal du føle at der bliver taget godt hånd om dig igennem hele forløbet. Det gør vi ved at opbygge nære relationer, og altid tage god tid til dig og din sag.

For os handler det lige så meget om at du føler dig tryg under vores samarbejde.

Derfor mener vi at du skal vælge Buch Advokatfirma som din juridiske rådgiver i Syd- og Sønderjylland.

Kontakt os

Vil du høre hvordan vi kan hjælpe og rådgive dig bedst muligt i din situation, så kontakt os for en uforpligtende samtale om.

Ring til os på telefon: 7453 5251, eller skriv en e-mail på: kontakt@buch-advokatfirma.dk