Nyt fitness-site lanceres

Fittips.dk er netop blevet lanceret. Målet er at blive et af de største sites i fitness-nichen. Lige nu består sitet blot af omkring 10 artikler om motion og træning, men målet er at øge dette antal til over 1000.

Hvis du godt kunne tænke dig at komme i bedre form og leve sundere, så er Fittips.dk er site skræddersyet til dig.

Herinde finder du nemlig inspirerende artikler om alt fra motion og kost til sundhed og sport. Sitet er netop lige lanceret, og derfor bugner det endnu ikke med indhold, men det skulle der efter sigende blive lavet om på i fremtiden.

“Lige nu har vi omkring 10 artikler, og det er selvfølgelig slet ikke nok. Planen er dog løbende at bygge på, og inden 2022 er omme, skulle platformen gerne byde på omkring 500 artikler. Året efter skulle vi gerne ramme samme frekvens, og herefter må vi se på, hvor mange flere emner vi kan afdække,” fortæller Jesper Jensen, der er medindehaver af sitet.

Timing ikke tilfældig

Det er på ingen måde noget tilfælde, at Fittips.dk blev lanceret i januar.

“Vi sørgede for at time lanceringen med, at rigtig mange har et øget fokus på sundhed og motion grundet nytårsforsæt-trenden. Vi ved, at rigtig mange hvert år forsøger at ændre deres livsstil, når kalenderåret skifter, og det vil vi naturligvis gerne hjælpe med. Måden, hvorpå vi forsøger at hjælpe, er ved at oplyse og inspirere.”