Børnetøjsverdenen bliver endnu større

Det er ikke kun Danmark, hvor forbrugerne har mulighed for at få billigt børnetøj fra en lang række af de mest populære mærker, når det gælder tøj til de mindste.

Kids-world er nemlig ved at vise, at deres store verden af børnetøj, legetøj og tilbehør til de mindste ikke stopper ved den danske grænse. Den store webshop, der har rødder i Esbjerg, har derfor lanceret siden i både Tyskland og Sverige, samt der er kommet en .com-udgave på engelsk.

Det betyder, at kunder i både Sverige og Tyskland nu kan få Kids-world på deres eget sprog, så det er gjort nemmere for kunderne i de enkelte lande at shoppe via Danmarks største forhandler af børnetøj.

Udvidelserne af Kiids-world kom løbende. Først var det Kids-world Sverige, der kom til. Derefter kom Kids-world Tyskland.

Fart over feltet hos Kids-world

Ekspansionen er har ikke kun været på sprogene hos Kids-world. I forbindelse med især satsningen på Tyskland har den esbjergensiske virksomhed investeret i et robotlager, så der nu er omkring 50.000 varenumre på det store lager.

Lageret tæller i dag over cirka 16.000 kvadratmeter, hvoraf robotlageret udgør 2.000 kvadratmeter. Investeringen i robotlageret, der er leveret af Element Logic, ses i virksomheden som en nødvendig satsning for fremtiden, hvis man skal kunne følge med den efterspørgsel, som opleves.

Ekspansionen har også medført en øget efterspørgsel på mandskab i virksomheden, der løbende ansætter nye folk indenfor alt fra marketing til lager og kundeservice. Er man derfor på udkig efter et job i det vestjyske, så kan Kids-world være et godt sted at søge, at der løbende søges nye folk med kompetencer til at skabe fortsat vækst.

Fra hyggeprojekt til international aktør

Der er sket meget, siden Annette Lykke Nielsen sammen med sin mand grundlagde Kids-world tilbage i 2006. Den gang var det et hyggeprojekt for parret. Siden har det dog vokset sig så stort, at virksomheden i 2022 tæller omkring 150 ansatte.

Det er ikke kun antallet af medarbejdere, der er vokset gennem årene – og fortsat gør det. Det gør også antallet af varenumre i sortimentet, da Kids-world i dag både er leveringsdygtig i børnetøj, børnemøbler, legetøj og en lang række tilbehør og produkter, der er relateret til småbørn.

Comments are closed.