Helhedsorienteret Fysioterapi Behandling

Naver Fysioterapi er din lokale autoriseret fysioterapeut og osteopatstuderende med masser af erfaring og stor passion for sports- og erhvervsskader samt graviditetsrelaterede problemer

Hvis du oplever smertet som følge af fysisk aktivitet, graviditet eller i forbindelse med arbejdsrelaterede opgaver. Så kan Naver Fysioterapi hjælpe dig. Fysioterapeuten er autoriseret fysioterapeut fra København Professionshøjskole, og er under uddannelse i osteopati, hvor man ser mere helhedsorienteret på kroppen. Ved at supplere fysioterapi med osteopati kan fysioterapeuten udføre en mere dybdegående forundersøgelse, og der igennem ikke blot behandle der hvor du har ondt, men lokalisere om det skyldes andre spændinger eller lignende i kroppen. Hvis du har smerter i kroppen, så skal du kontakte Naver Fysioterapi.