Folie til bil – når du gerne vil skabe blikfang

Ved CPH Wrap, kan du vide dig sikker på at din bil er i gode hænder. Vores medarbejdere har kompetencerne til at vejlede og rådgive dig i forhold til dine muligheder.

Som vi plejer at sige det, er det kun fantasien som sætter grænser for, hvilket udtryk du kan få på din bil. Det er de fleste opgaver vi kan klare.

“Vi er ikke sælgere, vi er bil indpakkere

Vi forsøger ikke at sælge dig et specifikt produkt. Vores forretningsmodel er bygget op omkring tilfredse kunder, i form at kompetent rådgivning og gode resultater. Derfor fokuserer vi meget på at lytte til vores kunder, for nemmere, at kunne gå fra idé til udførsel.

Priserne for bilindpakning varierer efter opgaven, og vi har derfor ingen faste priser. Dog kan vi garantere at vi tilbyder en fair pris, som er konkurrencedygtig i forhold til vores konkurrenter. Gå ind på vores hjemmeside og se hvordan du kontakter os, så vi kan lave et tilbud til dig og din bil.

Er du erhvervskunde

Er du erhvervskunde?

Måske bruger du meget tid på at køre mellem arbejdsopgaver?

Vi har også meget erfaring med bilreklame, som hjælper din virksomhed med at være synlig når du er på farten.


Fordele ved at bruge folie på din bil

  • Skil dig ud fra mængden, med en skræddersyet løsning til din bil
  • lad din fantasi få frit løb
  • Forlæng din bils levetid og øg bilens gensalgsværdi

Hvor godt passer du på din mo(bil)

At pakke bilen ind i folie, kan sammenlignes med at have cover eller panserglas på telefonen. Ligesom på din smartphone beskytter folie imod ridser og brugstegn. Og når tiden når til at du skal have folien taget af, vil din bil se tydeligt bedre ud end hvis du ikke har haft den pakket ind.