Emmamortensen.dk en platform for din historie

Emmamortensen.dk skaber værdi for din virksomhed

Emma’s blog blev lanceret i august 2021. Formålet med bloggen er, at stille en platform til rådighed for blandt andet iværksættere, mindre virksomheder og organisationer. På EmmaMortensen.dk kan du fortælle om din virksomhed, hvad i brænder for, hvilke mål i har og selvfølgelig også hvilke ydelser i tilbyder.

Hvordan fungerer det

Bloggen fungerer som det man kalder et linkbuilding website. Det vil sige udgiveren af artiklen betaler et symbolsk beløb for at have artiklen liggende på bloggen. Det er op til brugeren selv at levere indholdet i artiklen. I indholdet har man mulighed for at lave 2 eksterne links til sine egne sider.

Hvilke emner kan man skrive om på emmamortensen.dk

I skrivende stund er bloggen opdelt i kategorierne sundhed, skønhed, indretningstips, rejse og oplevelser samt en kategori til alt det andet. Bloggen bliver løbende udbygget med nye kategorier. Udbygningen sker som regel når vi har 4-5 udgivelser der handler om samme emne liggende i “Lidt af hvert” kategorien.

Er det en god ide at udgive på Emma’s blog

Det korte svar er ja, og faktisk vil vi også påstå, jo før des bedre. Vi arbejder nemlig løbende på at forbedre bloggens Domain Rating og på at skaffe mere organisk trafik til bloggen. Er du med fra starten har du fået en rigtig billig udgivelse. Det hænger nemlig sådan sammen at jo bedre domain rating og organisk trafik vi får des dyrere bliver det at udgive artikler på bloggen.