Johan&Jørgensen – din nye Kiropraktor i København

Kiropraktor København - akut kiropraktor uden ventetid. Centrum København midt på Østerbro. Johan&Jørgensen - din Kiropraktor København

Ny kiropraktor i København

www.dinKiro.dk har nedsat sig på Østerfælled Torv centralt på Østerbro. Området er efterhånden ved at udvikle sig til et sundhedscentrum midt i København med fysioterapeut, læger, apotek og nu også Kiropraktor.

Klinikken huser de to erfarne Kiropraktorer Anders Jørgensen og Thomas Johan Larsen som tidligere har arbejdet som Kiropraktor i andre dele af København, nemlig Frederiksberg, Vesterbro og Valby

Kiropraktorerne er placeret centralt på Østerfælled Torv og har handicap venlig adgang samt gode parkeringsforhold. Som noget unikt for København er der mulighed for gratis parkering 1 time – læs mere på hjemmesidenStor erfaring samlet i et hus hos Kiropraktor Johan&Jørgensen København

Klinikken tilbyder mere end 25 års erfaring samlet på et sted og erfaring der foruden kontaktet med patienterne også har baggrund i de to Kiropraktorers sideløbende arbejde med henholdvis medlem af bestyrelsen i Dansk Kiropraktor Forening og Underviser på Kiropraktor Uddannelsen i Odense

Kiropraktorerne København | Østerbro tilbyder ikke kun behandling for nakke og rygsmerter som f.eks. ifb med hold i nakken, nerve i klemme, hekseskud, diskusprolaps mm – men tilbyder også udredning, behandling og træning/genoptræning for smerter og gener i arm og ben.

Ultralydsscanning hos Kiropraktor uden ventetid

Klinikken har mulighed for ultralydsscanning inden for det muskuloskeletale område (muskler og led) uden ventetid og uden behov for henvisning fra egen læge

Sportsskader hos Kiropraktor

Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen København ser vi mange overbelastningsskader ifb med sport og idræt og har til dagligt stor erfaring i behandling af alt fra motionisten til eliteudøveren. Vi samarbejder hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen med flere elite udøvere ligesom vi samarbejder med flere foreninger.

Akupunktur hos Kiropraktor

Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen København er vi meget mere end det klassiske knæk og bræk. Vi benytter os af mange bløddelsteknikker i tillæg til den klassiske kiropraktiske behandling herunder bruge af akupunktur til patienter med f.eks. hovepine, migræne og nakkesmerter

Skulle du stå med et akut problem – så tøv ikke med at booke tid online hos din kiropraktor i København Johan&Jørgensen. VI er din garanti for faglig, kompetent og god service