7 Nemme måder at spare penge på dine spil

Gaming er en sjov, men dyr hobby. Når du først har bygget din gaming-rig med det nyeste og bedste grafikkort og processor, er du ude med næsten to tusind. Du kunne gå ind for en billigere gaming-laptop eller hjemmekonsol, men spil vil stadig koste dig mellem $60 og $70, ikke inklusive downloadbart indhold, der tilføjes senere.

Heldigvis er der måder at spille spil på et budget. Nogle af de hotteste online multiplayer-titler er gratis at spille, ligesom populære esports-titler. For alt andet skal du dog betale. Den gode nyhed er, at der er måder at få disse køb til at gøre lidt mindre ondt på. Her er nogle websteder, værktøjer og enkle tips, der hjælper med at gøre spil lidt billigere.

 1. Er der nogen tilbud?

Disse websteder vil fortælle dig isthereanydeal.com Digitale butiksfacader fra Sony, Microsoft og Nintendo tilbyder ofte rabatter, ligesom platforme som Steam, GOG og Itch.io. Kom tilbage ofte for at score noget godt, eller føj det, du vil have, til din ønskeliste for at få notifikationer, når de er til salg. Steam og mange andre butikker har større sæsonudsalg, der ofte giver de største rabatte eller på https://www.ezgame.dk/

Hvis du ikke gider at gennemsøge nettet, samler IsThereAnyDeal salg på tværs af internettet og kan vise dig, hvem der har den billigste pris på et givet tidspunkt. Mange af de bedste tilbud er ofte digitale butiksfacader, som Fanatical, Green Man Gaming og IndieGala, der sælger Steam-nøgler. På Reddits r/GameDeals vil brugerne stemme på de bedste tilbud og skubbe dem til toppen af ​​siden.

 1. Køb spil i bundter
  fanatisk
  At købe i løs vægt er en populær måde at spare penge på alle slags varer, så hvorfor ikke også gøre det med spil? Tricket er at finde bundter, der er din tid værd.

Humble Bundle er et godt sted at starte. Det tilbyder betal-hvad-du-vil-bundter på spil, tegneserier, software og mere; en del af det, du betaler, går til velgørenhed. Humble Bundle roterer bundter ud med få ugers mellemrum, men hvis du ser på det rigtige tidspunkt, kan du ende med nye spil for blot et par dollars. Andre sider som Fanatical, IndieGala og Itch.io har deres egne ugentlige eller månedlige pakketilbud, der kan hjælpe dig med at spare penge på flere spil. Du kan endda være i stand til at få nogle tilbud på GOG eller Steam.

(Oplysning: PCMag-moderselskabet Ziff Davis ejer Humble Bundle.)

 1. Abonner på en månedlig spiltjenestes

Musikelskere har Spotify, anime-fans bruger Crunchyroll, og tegneseriefans har Comixology. Det er kun rigtigt, at spillere har deres egne abonnementstjenester. Disse muligheder er ikke ligefrem streaming, men konceptet er det samme. Hvordan kan du ellers få dusinvis (eller endda hundredvis) af spil til en rimelig månedlig pris?

Det største navn inden for spil er Xbox Game Pass, som er tilgængeligt til Xbox-konsoller og pc. Tjenesten tilbyder over 100 spil, og $14,99 Game Pass Ultimate-pakken inkluderer også Xbox Live Gold og EA Play, hvilket gør den til den klare frontløber på markedet.

PlayStation Plus giver dig online multiplayer, gratis PS4- og PS5-spil og eksklusive rabatter for $9,99 pr. måned eller $59,99 pr. år. Hvis du har en PS5, vil du også få en masse gratis PS4-spil med PS Plus Collection.

Nintendos Switch Online-abonnement koster kun $19,99 for et helt år og giver onlinespil, adgang til eksklusive titler og over 100 klassiske spil fra NES og Super Nintendo.

Fans af AAA-spil fra EA og Ubisoft kan abonnere på henholdsvis EA Play og Ubisoft+, selvom de $14,99, du ville betale for det øverste niveau af hver tjeneste, kan være for dyrt for nogle.

Hvis du har et Amazon Prime-medlemskab, har du allerede adgang til gratis pc-spil gennem Prime Gaming. Hver måned har Amazon tyvegods i spillet og fulde spil til rådighed for en begrænset periode. Hvorfor ikke drage fordel af det, du allerede betaler for?

Humble Choice er en abonnementstjeneste fra Humble Bundle, der giver dig mulighed for at gøre krav på et udvalg af spil, du kan beholde hver måned, plus spille alle titler fra Humble Trove-samlingen. Jo mere du betaler, jo flere spil kan du beholde, og jo større er din butiksrabat. Et andet abonnement er den familievenlige Utomik-tjeneste.

 1. Der er altid mobilspil

Ja, den mobile spilscene er blevet oversvømmet med gratis-til-spil (og gratis-til-vinde) pengeindtægtsordninger i løbet af det sidste halve årti, eller deromkring. Det betyder ikke, at der stadig ikke er gode spil derude.

Hvis alt, hvad du har, er en iPhone, iPad eller Android-enhed, har vi lister over gratis og premium-spil, du kan hente, mens du er på farten. Og med mobil-, konsol- og pc-spil, der alle konvergerer med crossplay, er den hardware, du bruger, blevet mindre vigtig.

Hvis du leder efter noget lidt mere kurateret, er der abonnementstjenester til din mobile enhed. Vi kan godt lide, hvad vi har set fra Apple Arcade, Google Play Pass og GameClub, som hver koster $5 om måneden

 1. Prøv Game Streaming
  xbox spil streaming
  Hvis du nu vil have et abonnement, men ikke nødvendigvis har en stærk nok enhed til at spille de seneste pc-, PlayStation- og Xbox-titler, kan spilstreaming være et levedygtigt alternativ. Forudsat at din internetforbindelse er hurtig nok, kan du benytte fjernservere til en månedlig pris i stedet for at betale for en dyr gaming-pc eller konsol plus de enkelte spil.

Xbox Game Pass Ultimate er muligvis også dit bedste bud her. Inkluderet i prisen er Xbox Cloud Gaming, som lader dig spille mange af dine yndlings Xbox-titler på din Android-enhed, med mange flere enheder på vej. Men hvis du foretrækker Sony, giver PlayStation Now dig adgang til hundredvis af PS4-, PS3- og PS2-titler for $9,99 om måneden på konsol eller pc.

Vi var imponerede over Shadow by Blade, en tjeneste, der lader dig leje en kraftig virtuel pc og spille de spil, du ejer. Men det er ret dyrt til $29,99 om måneden, og virksomheden tager ikke nye kunder før 2022. I stedet lader Nvidia GeForce Now dig spille spil fra dit Steam-bibliotek på næsten enhver enhed, og koster kun $9,99 om måneden.

Nyere muligheder, som Googles Stadia og Amazons Luna, giver dig en højkvalitets spiloplevelse på din telefon eller pc. Af de to fandt vi, at Luna var meget mere pålidelig og overkommelig end Stadia.

 1. Grib gratis spil, når du kan
  episke spil
  Den bedste pris at betale for et spil er gratis. Mange abonnementstjenester giver dig mulighed for at gøre krav på spil at beholde, men der er et par steder, hvor du kan få fat i et gratis spil helt uden omkostninger. Vi sporer disse spil for dig. Det gør r/Freegamestuff også.

Hvis du vil have gratis, så tjek Epic Game Store, som uddeler gratis spil på en ugentlig basis. Tidligere titler, der uddeles gratis, inkluderer Grand Theft Auto V, Hitman, Just Cause 4, Rage 2, Star Wars Battlefront II, A Total War Saga: Troy og andre spil et trin eller to under AAA. Du kan også finde gratis spil, som du kan gøre krav på i en begrænset periode på Steam, Itch.io og endda GOG.

Du bør også holde øje med gratis weekender på Steam (tjek dette værktøj) og spilprøver fra firmaer som Ubisoft, som vil give dig ubegrænset adgang til titler i en begrænset periode. Det er meningen, at du skal lokke dig til at købe hele spillet, men måske kan du blæse igennem kampagnen om et par dage og spare nogle penge.

 1. Glem ikke Free-to-Play-titlerne
  spellbreak
  I stedet for at købe et væld af nye spil, prøv en gratis-to-play-titel. Populære valg som Spellbreak og Team Fortress 2; multiplayer battle royale favoritter som Apex Legends og Fortnite; og esports-titler som Dota 2 og League of Legends koster ikke noget at komme i gang.

Gratis spil er overalt, men især Steam har en stor samling af sjove gratis spil. Bare fald ikke ind i nogen mikrotransaktioner og spil-for-vind-ordninger.