Tarot kort – hvad gør jeg

Tarot kort kan bruges proffesionelt og til flere formål, men den de fleste bruger disse kort til er til at forudsige fremtiden med. Der findes flere slags kort: tarot, orakel & englekort. Tarotkort kommer fra kortspillet Tarocchi, som er opstået i Italien omkring 1440 års tallet og blev populært i det vi idag kalder Europa i løbet af det 18. århundrede. mange vil idag mene at det er spådomskunst og det er det da også når man kan forudsige en persons fremtid på baggrund af, hvordan vedkommende trækker sit kort. DER er 7 ting, du bør overveje, når du læser dine tarotkort!

– Du skal altid sørge for, at du forstår alle betydningerne for hver position og hvert et symbol på tarotkortet, INDEN du giver en tarot-læsning. Dette vil for det første hjælpe dig selv, men også til at give en mere nøjagtig læsning til din kunde.

– HVIS du laver en tarotkortlæsning for dig selv eller en kunde, bør du sørge for, at det sagte altid har et positivt og opmuntrende indhold for den person, der modtager det. Nu vel, nogle mennesker kun de læsninger de laver til eget formål, det kan f.eks være at der er spørgsmål til egne valg , job, partnerskaber mm. Husk dog altid at hvis du laver en læsning for en kunde, bør du give dem råd til hvordan de kommer videre i den situation de er i, således at du ikke får dem til at føle sig dårligere tilpas end de allerede var da de kom ind af døren, og husk at kortene altid har en forside og bagside.

– Hvis du som proff. læser i tarotkort, bør du være åben over for andre ting der kommer til dig når du læser i kortene, og åben for at der kan være andre veje din kunde skal end lige den de her og nu ønsker, og at bare fordi du ser noget skidt i en persons fremtid, betyder det ikke, at det ikke kan ændres eller helt undgås.

– Tarotkortlæsning er ikke et evangelium , og du skal huske at vi her på jorden har vores egen vilje og den må du ikke krænke, og ligeledes har vi som mennesker selvfølgelig også håb og ønsker. OG FOR ALT I VERDEN, ser di noget i “dårligt” i din læsning, som altså ikke er positivt, skal du ikke være bange for at sige det til din kunde, men husk at se på, hvilke muligheder han/hun har, og lade ham/hende træffe beslutningen selv.

Du kan og bør også engang imellem læse tarotkort på dig selv! Her vil du opnå indsigt i ting, som du måske har tænkt eller følt, men var for usikker på at spørge om. Det kan også være en hjælp til at forberede dig på fremtidige begivenheder, og ting der kan ske i dit liv.

– Når du læser tarotkort, skal du huske at kigge på dine omgivelser, huske at være inde i dig selv, og se på om du evt. skal flytte dig et andet sted hen, hvis der er personer omkring dig der er forstyrrende. Hvis du laver en læsning på en anden person, bør du være så åben som mulig, og lad da endelig din kunde deltage evt. trække de kort selv som de mener de har brug for at trække.

Hvis endnu ikke har købt tarotkort, så er det måske på tide, at investerer i nogle. køb tarotkort på nettet eller find en spirituel butik nær dit hjem. De koster som regel ikke meget, og du vil få pengene tifold igen hvis du bruger dem korrekt, men vær opmærksom på, at tarotkort kan varierer i dets design, ligesom et almindeligt kortspil kan.