Nem frokost til hjemmekontoret

Hjemmearbejde betyder også, at man skal klare frokosten selv. Kantinemedarbejderne er ikke taget med dig, så du står over for en endnu en mission hver dag. Frokosten.

Lav din egen frokost, mens du arbejder

Du kender det måske fra om vinteren, hvis din bil har stået udenfor. Du starter den, og så skal den lige stå et par minutter og varme op, inden du kører. Mens bilen varmer op, kan du bruge tiden konstruktivt til at rydde ruderne for is, så du kan se ud. 

På samme måde kan du lave din egen frokost med Bonzos one pot måltider. Her sætter du noget vand til at koge, hvor du kan nå at svare på en mail, mens det kommer i kog. Derefter så sætter du pastaen, couscous eller hvilken anden lækker italiensk ret, du har valgt at spise den dag. 

Maden er klar på godt 8 til 15 minutter afhængig af hvilken af de mange forskellige retter, du har valgt.. Det er i det tidsrum, du kan vælge at rydde ruderne for sne. Eller, du kan sætte dig ned og fortsætte med at arbejde, mens din måltid varmer op. Du skulle nok kunne finde en email, du mangler at svare på.

Når maden er færdig, er det nemt at hælde det i en tallerken, tag bestik fra skuffen og sætte sig at spise et rigtigt måltid til din frokost. Bonzo er lig med nem mad til 1 person, der arbejder hjemme og selv skal lave sin frokost, og gerne vil have rigtig mad, men ikke gider at lave det.

Gør det nemt for dig selv to dage i træk

De fleste af Bonzos retter har mad til flere dage, hvis man kun laver til sig selv. Men det betyder bare, at det du ikke kan spise til frokost i dag, kan du spise i morgen. 

På dag to slipper du for skulle koge maden. Du opvarmer bare resterne i mikrobølgeovnen, og supplerer evt. med noget salat eller andet, så måltidet har en form for varietet i forhold til dagen før.

Mad er allerede lavet for dig af dygtige kokke

Du kan finde en opskrift på en nem opskrift, eller du kan varme en lækker ret op, på den halve tid. Nemme opskrifter inkluderer indkøb, madlavning og rengøring.

Vælg i stedet at få leveret din mad til døren, og skær indkøb væk. Hvis du køber mad, der er blevet henkogt eller frysetørret, skal du ikke bekymre dig om at maden bliver for gammel. Det kan oftest holde sig frisk i flere år. 

Hvis du har udsigt til at skulle arbejde hjemme de næste par måneder, kan du med en fordel bestille en måltidskasse til en person. Så kan du både spise varieret og lækkert mad uden problemet.
Se mere på udvalgt af måltidskasser ← her, og find den, der passer dine ønsker til en nem og lækker frokost til hjemmekontoret.