Kom skaderne i forkøbet under flytning

Tungt og hårdt – det er de klassiske punkter man kender til når man skal flytte. Kroppen er gjort varm, og musklerne er så aktive som de kan være, men så snart du er kommet hjem og det hele er faldet til ro, så kan man virkelig mærke at det hele knager og brager. Knæ, ryg og skuldre ømme på den forkerte måde. Men hvordan undgår vi egentlig dette? – Vi har samlet en række gode tips til, hvordan du kommer skaderne i forkøbet under flytningen.

Tunge flyttekasser er et no-go

At du selv husker at løfte på den rigtige måde, er yderst vigtigt. Kroppen er nemlig bygget sådan, at skæve vinkler og for overbøjninger er vejen til skader i ryg og andet. Dine flyttekasser skal pakkes forsvarligt. På den måde sikrer du dig selv de bedste flytteforhold. Løft med benene – det lyder måske klassisk, men det virker og er forbyggende. Hold flyttekasserne ind til kroppen. Jo længere du kommer væk fra dig selv, jo svagere bliver du. Så alt i alt, er det en god idé ikke at gøre tingene for hurtigt. Tænk over hvilken løfteteknik du bruger og lad vær med at gå på kompromis. Ingen gider skader, i det allerede stressede flytteræs.

Træn dig fra skaderne

Træningen har alle dage været et godt værktøj, til at man undgår skader, uanset hvad man laver. Det samme gælder for når man skal flytte. Træn alle muskelgrupper – stabiliserede øvelser, som styrkeøvelser. En stærk core er vigtigere for din overordnede sundhed end store og svulmende arme. Maven holder nemlig din krop stabil, og sørger for din postur er korrekt. Kom ned i fitnesscenteret eller hop udenfor i de nu mange opstillede outdoor gyms. Mulighederne er rigtig mange. Uanset hvad, så vil al aktivitet give pote. Det er ikke alle der har tid til at bruge flere timer på træningen, og det er forståeligt.

Flyttefirma – undgå skaderne nemt

Du har allerede gang i enormt mange ting, og flytningen far jeres hus virker uoverskuelig. Din krop har skavanker og tanken om at skulle slæbe på tunge genstande er ikke det man søger mest efter. Derfor kan man altid tage kontakt til et kompetent flyttefirma, for de kan stå for det hele. Nedpakning, transport og indsætningen af møbler og div. Flyttefirmaer har alt udstyr til at flytte dine ting sikkert og komfortabelt. Uddannende flyttefolk til rådighed og enorme lastbiler. Bor du i små gader i København? – så kan man bruge en flytte lift. Undgå skader nu, kontakt et flyttefirma hvis du vil undgå skader ved flytning.