Botox- og Kosmetiske behandlinger hos AK nygart

Hos AK Nygart privatklinik og privathospital i København, Aarhus og Lyngby er vi eksperter i kosmetiske behandlinger og har mange års erfaring, og er i dag førende i branchen.


Vi er specialister i botox, plastikkirurgi, brystforstørrende operationer samt en bred vifte af andre kosmetiske behandlinger.


Noget, vi lægger særligt vægt på er at man som patient hos os føler sig godt taget hånd om, og at man føler at man er i trygge og kompetente hænder. Ligesom vi lægger vægt på at have rolige omgivelser, når man kommer hos os. Dette mener vi er med til at man føler sig bedre tilpas, og kan slappe bedre af i forbindelse med fx en brystforstørrende operation, hvor de fleste godt kan føle sig meget nervøse på, hvordan det hele skal gå.
Her er vores personale i høj grad også med til at sørge for at man får en fornemmelse af at være i sikre, trygge og professionelle hænder.

Botox Behandling

Én af de behandlinger, vi laver rigtig mange af, er Botox behandlinger, som er en meget effektivt behandling til at minimere og fjerne rynker i ansigtet. Typisk fx i panden, mellem øjenbrynene, eller i furene der går fra næsen og ned til munden.


I dag er det mere normalt at tale åbent om at man får foretaget Botox behandlinger, og der er ikke længere det samme tabu omkring det som der var for år tilbage. Årsagen til dette kan være så længe det bliver gjort kompetent og uden at det bliver for meget, så er resultatet rigtig flot, og hjælper folk, både mænd og kvinder, til at opnå det udseende, de gerne vil have, så de kan føle sig som den bedste version af sig selv.


Alder, vejr og vind sætter jo sine spor i huden, og kan få én til at se ældre ud end man føler sig, og her kan Botox være den lille hjælp, der skal til, for at man får det bedre med sig selv, og synes at man ser ud udvendigt, som man føler sig indvendigt.

Hurtig og effektiv behandling

Botoxbehandlinger er én af de hurtigste behandlinger, man kan få foretaget. Selve behandlingen tager typisk omkring 15-20 min., og der er ikke nogen “nede tid”. Det vil sige at man ikke har brug for at komme sig, eller have plaster og forbindinger på, og man kan fortsætte sin dag umiddelbart efter.

Udover Botox behandlinger tilbyder vi naturligvis også et bredt sortiment af andre kosmetiske behandlinger såsom brystforstørrende operationer, laser hårfjerning med videre.

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende for uddybende spørgsmål.