Mamoba erhvervs- & Industrirengøring

Mamoba ApS. er eksperter i industrirengøring, og har flere års erfaring inden for erhvervs- og industrirengøring.
Vi tager ud på opgaver i hele landet, og holder til i Hellerup.

Når du hyrer Mamoba til en løsning, rykker vores erfarne eksperter ud og tager hånd om opgaven, uanset hvilken opgave det drejer sig om indenfor industrirengøring. Se et udpluk af vores ydelser nedenfor.

Vi sætter en ære i altid at levere det bedste resultat for din virksomhed, og lægger stor vægt på at kvaliteten af vores arbejde, og at slutresultatet lever op til vores kunders ønsker og forventninger. I vores arbejde har vi altid stor fokus på alt, hvad der har med sikkerhed at gøre, ligesom vi også altid har miljøet in mente.

Med industrirengøring menes alle former for rengøring med relevans for industri og erhverv. Arbejdsområdet er derfor meget bredt og spænder fra rensning af siloer til fjernelse af graffiti og rengøring af skibe og marine.

Vi tager altid udgangspunkt i ordentlighed og kvalitet i alt, hvad vi gør. Dette skyldes vores ønske om at gøre os så umage som muligt. Vores team af professionelle fagfolk er altid rede til at rense jeres facades pæne udseende frem på ny.

Vores industrirengøring dækker mange forskellige ydelser, som primært gør brug af waterjetting, højtryksspuling og sandblæsning.

Vores ydelser inkluderer bla.:

  • UHP Waterjetting
  • Facaderens
  • Højtryksspuling
  • Magnetcrawler
  • Marine- og skibsrengøring
  • Rensning af tanke og siloer
  • Sandblæsning af store overflader
  • Overfladebehandling
  • Betondemolition

Stor viden og erfaring

For at kunne tilbyde kvalitets industrirengøring til alle de mange forskellige opgaver, kræver det at man lægger inde med stor erfaring, viden og ekspertise i alle facetter indenfor branchen, såvel som at man holder sig up to date med den seneste faglige viden.

En anden meget vigtig ting for at kunne løse alle de opgaver, vi tilbyder, kræver naturligvis også at man har det rette udstyr og maskiner, lifte og anlæg, dyssehoveder og så videre.

Alt dette er selvfølgelig noget, der automatisk er en del af pakken, når man hyrer Mamoba til at løse en rengøringsopgave.

Ring til os i dag på tlf: 70272720 – så tager vi en uforpligtende snak om den opgave, I gerne vil have at vi løser for jer.