Renice ApS Rengøringsfirma

Renice ApS er et rengøringsfirma, der tilbyder rengøring og rengøringsservice til både private og virksomheder.

Vores overordnede kernemål er stabilitet, fleksibilitet, loyalitet, kvalitet og god service.

Vi er et rengøringsfirma, der kan skræddersy en optimal løsning til såvel erhverv som private, og altid til yderst fornuftige priser.

Vores kunder er alle sammen forskellige og har forskellige behov, hvor der som regel ikke er to rengøringsopgaver, der er helt ens. Af den årsag tager vi også altid udgangspunkt i den enkelte kunde og deres specifikke forhold, og sætter os ind i, hvad der skal til, for at løse opgaven på den mest optimale måde, når vi udfører rengøring og rengøringsservice hos jer.

Vi tager alt, hvad der angår rengøring særdeles seriøst, og arbejder hen imod at levere det aller bedste produkt og løsning for vores kunder hver gang vi er på en opgave. Dette er også grunden til at vi bliver anset som ét af Danmarks bedste rengøringsfirmaer.

Vi dækker en masse forskellige serviceområder indenfor rengøring, hvilket også er en årsag til at vores personale er vant til meget forskelligartede rengøringsopgaver. Alle vores ansatte er dygtige og professionelle, og det er dem, der er afgørende for, at vi som rengøringsfirma kan levere noget af den bedste rengøringsservice, der findes i Danmark.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder holder ferie eller bliver syge, kan du altid kontakte os. Vi yder vikarservice inden for alle rengøringsområder, så du behøver ikke at bekymre dig over at din rengøringsservice ikke bliver vedligeholdt.

Som rengøringsfirma sætter vi en ære i at udbyde den mest optimale rengøringsservice, uanset om du er fast kunde eller ej.

Vores services inkluderer blandt andet følgende:

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du gerne vil have løst

Hvad enten du mangler en fast rengøringsservice, eller om du har brug for vores vikarservice, er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og vise, at vi er Danmarks bedste rengøringsfirma, der ved, hvordan man udfører en optimal rengøringsservice.

Ring med det samme på telefon 70 22 14 77