Når plakaten skal være unik og i bedste kvalitet

Plakater kan du købe mange steder. Men hvis du ser dig omkring – og kigger godt efter – vil du opdage, at udvalget i mange plakatbutikker er nøjagtig det samme. Hvorfor? Fordi det er nemmere og hurtigere at købe motiverne fra store platforme, der har de digitale hylder fulde af alverdens illustrationer og genoptryk fra kendte kunstnere. Hvad betyder det for dig? Udover at du køber den samme plakat som alle andre, betyder det ofte, at plakaten ikke er 100% skarp, fordi man ikke har den originale fil at arbejde med. Plakaten kan også være uskarp, fordi motivet er blevet strakt til en størrelse, det ikke er skabt til. Hvis du er OK med det, går du bare amok blandt nettes enslydende plakatforhandlere.

Køb din plakat online eller kig forbi i Odense

Hvis du derimod har lyst til noget, der er anderledes originalt, håndlavet og lokalt produceret, vil det glæde dig at høre, at det også lader sig gøre. Hos UnikPlakat.dk står vi selv for at skitsere, tegne, printe, indramme og afsende din plakat. Vi findes online, men åbner også snart en lille butik i Odense, hvor du kan komme forbi og se mange af vores smukke, unikke og knivskarpe plakater. Her udstiller vi også originale værker, som eksempelvis kan være akvareller, akrylmaterier, grafitskitser eller en spændende blanding. Alle illustrationer, kunsttryk og originaler er skabt af samme kunstner i det hvide hus i Odense, og det er din garanti for originalitet og godt håndværk.

Uanset om du foretrækker at sidde i sofaen og shoppe dekoration til dine vægge, eller du kan lide at komme ud og møde plakaterne i virkeligheden, er du meget velkommen til at kigge forbi. Bestiller du på shoppen, sender vi samme dag, når du bestiller inden middag. Bor du i Odense, eller skal du alligevel et smut forbi H. C. Anderense by, ser vi dig gerne i butikken til afhentning af din bestilling. Du kan læse mere om denne mulighed på vores hjemmeside, hvor vi holder dig opdateret om processen.