Låsesmed – AB LÅSSERVICE

AB Låsservice er en norsk låseservice, der er i stand til at rykke ud øjeblikkeligt og hjælpe.

Som et af Norges største låsesmede har AB Låsservice afdelinger i både Oslo, Asker og Bærum. Her tilbyder vi enhver form for låseservice og alarmservice, hvad enten du som privat boligejer, virksomhed eller offentlig institution har brug for hjælp til fx en mindre låseteknisk opgave eller en komplet sikkerhedsløsning til fx din bolig.

AB Låsservice er et seriøst låsesmedfirma med over 10 års erfaring indenfor låse og alarmservice og vi er altid opdateret med de nyeste værktøjer, materialer og viden, og kan tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle alarmer, låse og sikkerhedsopgaver.

Det er vigtigt at kunne føle sig tryg hele døgnet rundt, hele året rundt. Derfor tilbyder vi i AB Låsservice også døgnvagt, som står til rådighed 24 timer i døgnet, og det er uanset hvilken opgave, du skal have ordnet, og uanset hvor opgaven skal løses, om det er i Oslo, Asker eller Bærum – så står vi klar til at give dig et godt tilbud og komme og hælpe dig med den situation, du står i.

Vi tilbyder bla.:

Hvilke opgaver løser vi hos AB LÅSSERVICE?

Som du kan se på listen ovenfor, varetager vi som låsesmed gerne alle typer opgaver indenfor låseservice og sikring.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med at opnå større tryghed i dit eget hjem ved at montere ekstra låse, opsætte tyverialarmer eller måske ved at installere adgangskontrol med lås og kode. Vi arbejder også som låsesmed for virksomheder, boligforeninger og organisationer. Her varetager vi opgaver som montering af låsesystemer med kopisikre nøgler, komplette sikkerhedsopgaver eller installation af videoovervågning.

Vi er en professionel låsesmed og låseervice med mange års erfaring, så vi ved præcis, hvad der kræves for at sikre at vores kunder føler sig trygge og sikre. Derfor tilbyder vi også 24 timers service, så du kan få en låsesmed på alle tider af døgnet og året. Vores låsesmed i Oslo, Bærum og Asker med 24 timers vagt flytter ud når som helst, når du har brug for det. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig eller føle dig usikker, uanset hvornår problemerne opstår.

Kontakt AB Låsservice i dag for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med sikkerhedsopgaver som enten privat eller erhverv, og hør hvilke muligheder, der er for netop dig. Ring til os på +47 40 12 00 50, det er helt gratis og uforpligtende at tale med os.