Indfør en sundere livsstil med måltidskasser

De fleste af os kender til, at det kan være svært at få prioriteret planlægning af en sund madplan for den kommende uge. Typisk er de nemmeste retter i ugeplanen ikke de allersundeste, og vil du gerne indføre en sundere kost i husstanden, så kræver det dels større planlægning men ikke mindst overtalelse af de mindre familiemedlemmer og eller din partner.

Heldigvis findes der flere rigtig nemme alternativer, der bringer dig sund mad på aftensbordet, uden at du behøver gøre andet end tage beslutningen om, at det prøver vi! Nogle af leverandørerne af sunde måltidskasser, leverer også maden næsten færdiglavet, så du heller ikke behøver bruge ret lang tid i køkkenet.

De fleste måltidskasse leverandører har sunde måltidskasser som en mulighed, men særligt 3 udbydere, har fokus på sund kost og livsstil, og har specialeret sig i sunde retter. Det er Simple Feast, Aarstiderne og SundTakeaway. Desuden er der også kommet mindre spillere på banen som Gaia og MyDietPal, som begge også har nogle rigtig interessante sunde færdigretter at byde ind med.

På hjemmesiden Sundemåltidskasser.dk får du et godt overblik over de forskellige leverandører af sunde måltidskasser, samt deres vurdering af de enkelte ud fra pris, tid, økologi og kvalitetsråvarer. Tag et kig ind og vælg den rette leverandør for dig og din familie.