Frisør i København K

På Torvegade i hjertet af Christianshavn ligger en af de bedste frisører i københavn. Salonen hedder Reboot Organic udmærker sig ved at være en grøn salon, dvs. at der i højst mulige grad benyttes bæredygtige og økologisk produkter, fra frisørprodukterne der kommer i håret til kaffen og chokoladen der følger med behandlingen.

Flot udsigt mod Torvegade

Reboot Organic åbnede i 2019 og er hurtigt blevet kendt for det høje serviceniveau, det dygtigt håndværk samt de allergivenlige- og duftfrie behandlinger. En af de områder hvor Reboot Organic udskiller sig fra de fleste andre frisører er ved at der ikke er noget “samlebåndsarbejde” – Hver frisør har fokus på èn kunden af gangen, da det er en del af konceptet, at kunden skal være i centrum fra start til slut.

Hos Reboot Organic er den 4-årige frisøruddannelse et krav, og alle frisører sendes på kurser i brugen af de bæredygtige produkter der anvendes i salonen. Ambition er at kunne vise kunderne at hårmode og skønhedspleje ikke står i modsætning til sundhed og bæredygtighed, nærmest tværtimod.

I salonen på Christianshavn tilbydes der blandt andet:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Børneklip
  • Babylights
  • Balayage
  • Bryn og Vipper
  • Extensions
  • Makeovers
  • Brudepakker
  • Og meget mere

Book tid hos din grønne frisør i københavn

Reboot er ikke de billigste på Christianshavn, men ligger til gengæld i toppen når det kommer til service, kvalitet og godt håndværk. Så hvis du ønsker hår der holder og god service, så book en tid online eller kig forbi på Torvegade 33, salonen er ikke til at misse.