Find de bedste måltidskasser

Hos Nemtmåltid.dk finder du de bedste måltidskasser samlet på ét sted.

Der findes mange typer af måltidskasser, og det kan være svært at vide, hvilken man skal vælge. Hjemme i vores familie prøver vi nogle forskellige af, for at se og prøve og derved få vores egen personlige vurdering af den måltidskasse, som passer bedst til vores behov. Faktisk har vi i perioder også kørt med flere forskellige måltidskasse leverandører, fx RetNemt i lige uger, og så Kokkens Hverdagsmad i ulige uger. Så er variationen helt i top, og man går ikke træt i udvalget hos en specifik leverandør for hurtigt.

Til forskel for 5 år siden, er måltidskasseleverandørerne i dag utrolig gode til at variere ugens retter. Hver uge er der nye overraskelser, og det er ikke de samme 5-7 retter, der kører i rotation. De fleste vil gerne prøve noget nyt, så længe det er nemt at gå til.

I de senere år, er der også kommet flere firmaer som leverer sunde måltidskasser til døren, med måltider målrettet en sundere livsstil og en bedre kost. En af de mere populære er Sundtakeaway måltidskasser, som blev særlig kendt efter at have været med i Løvernes hule.

Se de forskellige måltidskasser hos NemtMåltid.dk, så du nemmere kan vælge din næste leverandør af måltidskasser.