Få et flot nyt køkken fra Rotpunkt

Køkkenet er på mange måder ét af de vigtigste rum i et hus, eller en lejlighed. Det er familiens samlingspunkt, hvor man mødes og spiser og hygger i både begyndelsen og slutningen af dagen.

Får man gæster på besøg til festlige lejligheder, vil man typisk også mødes i køkkenet inden den egentlige fest rigtigt går i gang, her får man måske en hyggelig snak og deler en øl, mens værten forbereder de sidste ting med hensyn til madlavningen.

Et køkken er også et arbejdssted, hvor man skal kunne være effektiv – derfor er det også vigtigt at det indeholder de nødvendige funktionsmæssige krav i dén henseende.

Stil og design i køkkenet

Udover at leve op til de specifikke krav om funktionalitet, man har, skal et nyt køkken også leve op til ønsker og behov med hensyn til design og personlig stil. Hos Rotpunkt kan du altid være sikker op at du får et køkken, der formår at leve op til alle disse krav, ønsker og behov på en måde, der gør at du bliver 100% glad og tilfreds med et nyt køkken fra Rotpunkt. Det skyldes at vi aldrig går på kompromis med funktionalitet, design eller kvalitet.

Vores store og varierede udvalg af designmuligheder rummer noget, der tilfredsstiller enhvers smag og behag, samt ethvert budget, mens kvalitet, design og funktionalitet følger med.

Vores udvalg inkluderer bl.a.:

  • Køkkener i top kvalitet
  • Køkkenbordplader
  • Et bredt udvalg af greb til skabe og skuffer
  • Skabslåger i et utal af varianter
  • Vaske og armaturer
  • Diverse hvidevarer

Går du og drømmer om at få et flot nyt køkken, som lever op til alle dine forventninger om, hvad et køkken skal kunne og hvad det skal rumme, og hvordan det skal se ud, så har Rotpunkt 100% sikkert det køkken, der passer til dig og dine ønsker.

Bæredygtige køkkener

Bæredygtighed er noget vi lægger stor vægt på hos Rotpunkt, og vi er har foretaget en komplet omstilling til vedvarende energi i hele virksomheden. Ligesom vores produktion er blevet næsten 100% CO2 neutral, som en virkning af at vi har øget effektiviteten og investeret i bæredygtige tiltag.

Her er et udpluk af Rotpunkts tiltag indenfor bæredygtighed:

  • 100% CO2 neutral produktion
  • Mindst 90% genanvendelse af træ
  • Udelukkende FSC-certificeret træ
  • Svanemærkede Greenline 4-star spånplader

Disse tiltag er med til at definere Rotpunkt som en virksomhed, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet, design eller bæredygtighed, og er derfor det oplagte valg for den miljøbevidste og kvalitetsbevidste person.

Så hvad enten drømmen er et traditionelt køkken eller et designerkøkken, så finder du med stor sikkerhed den ideelle løsning hos Rotpunkt Køkkener.

Vi står altid parat i vores lokale afdelinger til at hjælpe dig med at finde dit nye drømmekøkken.