Få en flot grøn græsplæne med DM Greenkeeping

Siden 2015 har DM Greenkeeping sat en ære i at gøre græsset grønnere for både virksomheder og private, der gerne vil have en flot og frodig græsplæne at se på uden mos, ukrudt og gule pletter.

Vores to greenkeepere har 20 års erfaring med at passe og pleje græsplæner og golfbaner, så de kommer til at fremstå så flotte og pæne som overhovedet muligt, og med sikkerhed vil gøre at naboen kigger en ekstra gang, når han ser hvor flot din plæne fremstår. Og du kan næsten med sikkerhed også forvisse dig om at han vil spørge, hvordan du har fået den i sådan en stand.

Praktiske fordele ved professionel plænepleje

Hvis en græsplæne ikke får den rette pleje og pasning, kan den hurtigt ende med at komme til at se kedelig og usund ud. Og den kan endda i mange tilfælde udtørre, hvilket vil resultere i store gule pletter i plænen, hvor græsset ikke har de optimale levebetingelser længere. I Danmark har vi i de senere år haft relativt lange perioder uden nedbør, og dette er noget, der i den grad har negative virkninger på en græsplæne. Græs har nemlig brug for vand i de rette mængder for at holde sig sundt, flot og grønt, og derfor er tørkeperioder én af de værste forhold, en græsplæne kan udsættes for.

I sådanne situationer er der flere forhold, man skal være opmærksom på. Det gælder fx klipningen af græsset – her skal man nemlig undgå at klippe græsset, og når den rette tid er inde, skal man ikke klippe det helt ned, men holde det i en lidt længere længde, for at stimulere optimale levebetingelser for græsset.

Løsningen på at genoplive sit udtørrede græs igen, er ikke nødvendigvis ved at vande det, men snarere tidspunktet for hvornår man klipper det, og hvor kort man klipper det.

Alt dette er noget, vi hos DM Greenkeeping er eksperter i, da vi som nævnt har omkring 20 års erfaring med plænepleje og med at få græsplæner til at fremstå så flotte som muligt ved at give dem de bedste livsbetingelser.

Vi har erfaring med at få enhver type græsplæne til at fremstå flot og sund igen.

Kontakt os for et tilbud i dag.