Dyreportal.dk – Innovativ portal til køb og salg af dyr

Går du med tankerne om at skal finde et nyt kæledyr eller sælge dit nuværende men mangler en stabil portal hvor du kan sælge dine små guldklumper. Du skal ikke lede mere vi har fundet løsning til dig. Dyreportal.dk er en ny og kompetent dyreportal hvor man både kan købe men også sælge sine dyr helt gratis. Ja du læste rigtigt, det er 100% gratis at sætte sine kæledyr til salg på siden. Læs mere undenunder.

Det er vigtigt du tænker dig om før du vælger at købe et kæledyr, der er mange ting man skal overveje. Det kommer selvfølgelig an på hvilket dyr man godt kunne tænke sig. En hund kræver meget mere arbejde end en hamster og lever også meget længere tid. Derfor skal du sætte dig ned og få lavet en liste med for og imod før du springer ud i et at købe en hund. Du skal snakke med familien og lave en forretningsafstemning med alle medlemmer, for man skal huske at den skal gåes med om der regner eller sner.

Sælg hund

Skal du enten af med din hund af personlige årsager eller har du fået et kuld som skal sælges, men har svært ved at finde et sted hvor man får kvalificeret henvendelser, så kan du med fordel sælge dine hunde eller andre kæledyr på dyreportal.dk. Portalen matcher køber og sælger mellem ordnet forhold, det gør de ved at sælger skal betale et mindre beløb for at kunne kontakte dig. På den måde skære man alle useriøse henvendelser fra og står tilbage med de mest kvalificeret køber. Sælg hund eller andre kæledyr helt gratis.

Køb hund og hvalpe

Når du køber hund eller kæledyr er det vigtigt du ved hvad du vil have. Søger du en spec hunderace kan du søge efter specifikke opdrætter men du kan faktisk oprette en gratis søgeannonce på dyreportalen, her kan du skrive dine informationer ind og hvad du søger, når annoncen er online kan hundejer kontakte dig helt gratis. Du modtager en mail når du har fået svar på din annonce og kan indlede en dialog med sælger.

Udover søge annoncen kan man også oprette en kæledyrsagent, den sender dig en mail så snart der er kommet et kæledyr online som matcher de kriterier du har indtastet. Det koster først hvis du vil i kontakt med sælger, eller er det gratis.

Sådan finder du dit næste kæledyr

Når du langt om længe har besluttet dig for præcis hvilket dyr du og din familie ønsker dig og i er klar til at gøre en indsats for at finde netop det kæledyr i søger. Kan I på nette finde mange gode sider som sælger kæledyr. Der er blandt andet dba, guloggratis og dyreportal. På disse sider kan du også søge yderlig information præcis om det dyr du søger. Det kan også være en god ide at finde nogle fællesskaber som omhandler netop den race / kæledyr du søger, hvor du også kan søge viden og få besvaret spørgsmål.

Rigtig god kæledyrsjagt