Danmarks bedste match i frokostordninger

Det kan være en besværlig og tidskrævende affære for en virksomhed at finde en frokostordning, der tilgodeser alle de forskellige madvaner, behov, allergier og så videre, som medarbejderne hver især har.

Heldigvis findes der et rigtig nemt og praktisk alternativ – nemlig: Frokostordninger.dk.

Hos frokostordninger.dk sørger vi nemlig for alt det praktiske, når det kommer til at finde frem til den bedste frokostløsning for jer. På denne måde undgår i unødig administration og tidsspilde i denne forbindelse.

Frokostordningens koncept

Vores model er ganske simpel. Den går i al sin enkelthed ud på at I som virksomhed kommer med jeres ønsker til sammensætningen af den optimale frokostordning for jer, og så finder vi tre muligheder, som I kan vælge imellem.

Vi har adgang til og kontakt med en bred vifte af forskellige udbydere af frokostordninger, hvilket betyder at vi nemt og hurtigt kan finde frem til dem, der passer bedst til jer.

Dette gør at I ikke behøver at tage kontakt til en masse forskellige udbydere, hvoraf de fleste med stor sandsynlighed ikke lever op til jeres krav om en god frokostordning, der tilgodeser alle jeres medarbejdere.

I slipper altså for at bruge en masse tid på unødvendig korrespondance frem og tilbage. Al denne tid kan I dermed bruge på ting, der er mere vigtige for at jeres virksomhed kører som den skal, og får tjent nogle penge hjem.

Der er selvfølgelig ingen forpligtigelse til at I skal tage imod et af tilbuddene, hvis I mod forventning, ikke synes det matcher alligevel.
Det er helt uforpligtende tilbud, som I kan benytte jer af, eller lade være.

Stor erfaring

Frokostordninger.dk har over 13 års erfaring i branchen og vi sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger, og vi elsker når vi finder et match, som vores kunder bliver tilfredse med.

Vi er efterhånden blevet eksperter i at matche ønsker til frokostordninger med den helt rigtige frokostleverandør. Det vil sige at ligegyldigt hvilke krav, I har – om det skal være vegetarisk, vegansk mad, eller fx udelukkende traditionelt dansk mad, så kan vi tilbyde det helt rigtige til jer.

Vi mener selv at vi har Danmarks mest tilfredse frokostkunder, og det er noget, vi er ganske stolte over.

Vi sørger for frokostløsninger i både København og Århus.

Kontakt os på tlf. 70 66 63 69 til en uforpligtende snak., eller send os en mail på: info@frokostordninger.dk